JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a efectuat primul antrenament al anului 2018 luni dimineaţa, în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”.

Antrenorul Adrian Falub a avut sub comandă 26 de jucători, printre care şi câţiva juniori folosiţi mai mult la echipa a doua în tur, iar George Florescu a lipsit motivat.

O singură noutate a fost la prima şedinţă de pregătire a anului, Cristian Ene, venit de la FC Viitorul, oficialii „şepcilor roşii” având promisiunea lui Gheorghe Hagi că acesta va mai trimite jucători la Cluj după revenirea constănţenilor din Turcia.

Totuşi, chiar dacă nu ar mai exista alte transferuri, jucătorii lui Adrian Falub sunt convinşi că nu mai pot pierde promovarea în liga secundă.

„Nu ar trebui să avem emoţii, am zis de la început. Nu ar trebui să fie foarte lejer, dar la cum suntem organizaţi şi pregătiţi nu cred că o să avem probleme. Dacă mai vin jucători să ne ajute e bine, dar eu zic că ne descurcăm şi aşa, cu acest lot. Locul nostru nu este în Liga a III-a şi am demonstrat acest lucru şi în Cupa României”, a declarat Dorin Goga, completat de un alt veteran al lotului clujean, Gabi Giurgiu.

„Doar de noi depinde. Suntem pe primul loc şi dacă rămânem concentraţi şi ne facem treaba pe teren, nu cred că se pune problema să ratăm promovarea. Oricum, trebuie să tratăm foarte serios returul, pentru că am văzut că am avut probleme în prima parte a campionatului”, este convins şi milocaşul lui „U”.

Mult mai precaut în declaraţii a fost, la început de 2018, antrenorul Universităţii, Adrian Falub neuitând că echipa sa a ajuns pe locul 1 în clasament după jumătatea turului.

„Noi ne propunem să promovăm, vedem dacă şi putem. Trebuie să muncim mult, să ne concentrăm bine pe ce avem de făcut. Nu va fi chiar atât de simplu, am văzut şi în tur că am ajuns târziu pe primul loc în clasament, dar acum suntem aici şi nu mai avem voie să-l pierdem. Cred că va fi un retur echilibrat, nu avem foarte multe puncte avans, dar avem o şansă mare, de care trebuie să profităm. Deocamdată a venit doar Ene şi vom vedea în zilele următoare dacă reuşim să facem transferurile pe care ni le-am propus”, a precizat tehnicianul clujenilor.

„U” se va pregăti pe plan local în această iarnă, primul joc amical fiind programat în 27 ianuarie, cu Sticla Arieşul Turda.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.