JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a încheiat astăzi vacanţa de o lună şi a făcut primul antrenament din postură de echipă de Liga a II-a.

„Şepcile roşii” s-au pregătit pe Cluj Arena, 20 de jucători şi patru portari fiind prezenţi la primul antrenament.

Au lipsit motivat George Florescu şi antrenorul principal, Adrian Falub, „secundul” Marius Suller conducând şedinţa de pregătire la care au asistat şi aproximativ 20 de suporteri. De asemenea, jucătorii nou veniţi în această vară au fost şi ei prezenţi pe gazonul de pe Cluj Arena, printre absenţi fiind şi Vali Lemnaru, jucător pus pe liber de oficialii lui “U”.

Obiectivele rămân mari şi în acest sezon la Universitatea, veteranii echipei sperând ca sezonul viitor să se încheie cu a treia promovare consecutivă.

„Va fi mult mai dificil decât în Liga a III-a, adversarii vor fi la un nivel mai bun, dar sperăm ca după o pregătire bună să fim gata pentru ce urmează. Va fi o perioadă nu tocmai uşoară pentru noi, dar trebuie să ne pregătim bine şi să facem acelaşi lucru ca şi anul trecut, adică să promovăm. Vor fi deplasări mai lungi, dar vom face tot posibilul să câştigăm meciurile”, a spus căpitanul Gabi Giurgiu.

Mijlocaşul „studenţilor” a fost completat de Goga, atacantul lui „U” anunţând şi că vrea să joace mai multe sezoane în Liga I cu Universitatea.

„Lupta la promovare cred că se va da între echipele cu nume, iar asta va face Liga a II-a mai interesantă. Nouă ne plac meciurile cu miză, avem experienţă şi sperăm să rezolvăm problema promovării cât mai repede. Va fi greu, sunt multe meciuri, multe echipe ambiţioase care vor să promoveze, dar sperăm să fim şi noi printre ele”, a spus şi Goga.

„U” Cluj se va pregăti pe plan local până în 11 iulie, după care va pleca într-un cantonament în Italia.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.