JSport.roJSport.ro

img_6661_1024x683Universitatea Cluj a efectuat un nou antrenament cu public în Liga a IV-a, de data aceasta AS Viile Dejului fiind victima de pe Cluj Arena. „Studenţii” au câştigat cu 10-0 şi au mai bifat trei puncte în clasament, ajungând la 57 de goluri marcate în 10 meciuri.

Oaspeţii au rezistat doar cinci minute fără să primească gol, Darius Hîmpea învingându-l pentru prima oară pe Toderean. Acesta i-a deschis şi pofta de gol lui Brian Lemac, mijlocaşul dreapta al lui „U” marcând, mai apoi, de patru ori consecutiv, un gol fiind reuşit în secunda 14 a reprizei secunde.

Dorin Goga a înscris cel mai frumos gol al meciului, cu un voleu de la marginea careului, în timp ce Gabi Giurgiu, din penalty, a dus scorul la 7-0, iar apoi la 8-0, după un şut din careu.

Acelaşi Goga şi “rezerva” Pintea au stabilit scorul final, 10-0, „U” acumulând 28 de puncte în clasament şi distanţându-se la trei puncte de Olimpia Gherla, principala urmăritoare a clujenilor amânând meciul cu Unirea Floreşti, care trebuia să aibă loc ieri.

u-cluj“U” Cluj

33
Pop R.
13
Manu
6
Irimie
4
Abrudan
17
Fizeşan
30
Moşuţi
29
Giurgiu
32
Hîmpea
7
Lemac
28
Arman
18
Goga

Au mai intrat: Paşca, Costea, Pintea, Morar. Antrenor: Marius Popescu

viile-dejuluiAS Viile Dejului

44
Toderean
22
Banias
84
Mureşan
5
Marton
2
Tarţa
7
Farkas
8
Vaida
69
Trif
20
Popa
10
Silaşi
9
Popan

Au mai intrat: Hoza, Sălătioan, Nemeti, Petrean. Antrenor: Flaviu Băieşu

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.