JSport.roJSport.ro

Chiar dacă şi-a asigurat deja promovarea, Universitatea Cluj nu a intrat în vacanţă din punct de vedere al jocului.

În afară de Goga, toţi veteranii din lotul lui Adrian Falub au jucat şi la Reghin, acolo unde „U” s-a impus cu 4-1, vineri după-amiaza, într-un joc din etapa a 29-a Ligii a III-a.

A fost ultima deplasare a sezonului pentru „şepcile roşii”, iar meciul a fost mult mai uşor decât în tur pe Cluj Arena, acolo unde clujenii s-au impus cu 1-0, pe final.

Jucătorii lui Falub au avut o primă repriză perfectă, aceştia având emoţii în defensivă doar la o minge neajunsă în faţa porţii de Stăvilă. Florescu a deschis scorul în minutul 18, printr-o lovitură liberă deviată, iar Ene a dublat avantajul echipei sale cu un şut de la marginea careului.

Scorul nu s-a mai modificat până la pauză, într-o primă repriză cu o posesie covârşitoare pentru oaspeţi, dar s-a făcut 4-0 în două minute, după reluare. Lemnaru şi acelaşi Ene au anulat începutul mai bun de repriză al gazdelor, care s-au văzut mai mult în jumătatea „studenţilor” în partea secundă. O lovitură liberă executată perfect de Sîplăcan a adus şi un gol în poarta lui Gorcea, după care Ene şi Florescu au fost responsabili cu ratările în tabăra clujenilor.

Încurajaţi de aproximativ 200 de suporteri veniţi de la Cluj, “studenţii” nu au mai forţat în ultimele minute şi s-au impus cu 4-1, pentru a 23-a victorie a sezonului, din 27 de meciuri disputate.

Avântul Reghin

Suciu
Truţă
Sîplăcan
Core
Morar
Luca
Palcău
Feketics
Fulop
Moldovan
Stăvilă

Au mai intrat: Pavel, Bogăţan, Horvath. Antrenor: Lorand Budai

“U” Cluj

Gorcea
Potcoavă
Cordoş
Abrudan
Chiş
Florescu
Giurgiu
Greu
Ene
Lemnaru
Hordouan

Au mai intrat: Telcean, Ursu. Antrenor: Adrian Falub

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.