JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi-a făcut treaba şi a câştigat meciul cu UTA Arad, de pe teren propriu, scor 3-0.

A fost o victorie adusă de Goga şi Dur-Bozoancă, cei doi „intervenind” atunci când a trebuit pentru ca cele trei puncte să rămână pe Cluj Arena şi ardelenii să revină la patru puncte în faţa Petrolului în clasament.

Într-o atmosferă de derby, dar şi presată de victoria prahovenilor de ieri, „U” a început tare jocul cu UTA. La primul şut pe poartă, Goga a deschis scorul după o pasă a lui Gavra, în minutul 9, dar apoi arădenii au preluat posesia.

Au apărut şi două ocazii bune la poarta lui Dur-Bozoancă, ambele „rezolvate” de goalkeeperul clujenilor la şuturile lui Melinte şi Kanda. Goga, cu o execuţie acrobatică şi, apoi, cu un lob a pus în pericol din nou poarta arădenilor, dar la pauză s-a intrat cu 1-0, după ce „studenţii” au scăpat de un posibil penalty la un fault al lui Cordoş.

Repriza a doua a început cu o trupă clujeană hotărâtă să închidă meciul cu golul al doilea. Arădeanul Gavra a ratat trei ocazii bune, dar după ultimul şut scos de Orlic mingea a ajuns cu noroc la Goga, care a împins-o în plasă pentru 2-0, în minutul 63. În două minute apoi, Melinte, respectiv Gavra, au trecut foarte aproape de gol, iar meciul s-a liniştit complet. “U” nu a mai vrut, iar UTA nu a mai putut, însă în prelungiri Goga i-a pasat, din penalty, lui Florescu pentru un gol dedicat celor peste 6.500 de suporteri prezenţi la meci. “Şepcile roşii” au obţinut trei puncte importante, care le duce din nou la patru “lungimi” în faţa Petrolului.

Faţă de liderul din Clinceni sunt acum cinci puncte, iar “U” va avea derby cu Academica joi, în deplasare, într-o rundă intermediară.

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Berci
Cordoş
Abrudan
Coman Al.
Chitoşcă
Giurgiu
Goga
Haţiegan
Greu
Gavra

Au mai intrat: Hordouan, Ursu I., Florescu. Antrenor: Bogdan Lobonţ

UTA Arad

Orlic
Copaci
Iuga
Hasni
Ciucur
Kanda
Hrezdac
Melinte
Costin
Rus C.
Popa

Au mai intrat: Isac, Oroian, Manea. Antrenor: Cristian Păcurar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.