Universitatea Cluj a câştigat amicalul cu Unirea Dej, 3-0, disputat miercuri dimineaţă în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”.

Toate golurile au fost marcate în repriza secundă, după ce antrenorul Adrian Falub a schimbat echipa. Au intrat „greii” Gavra, Goga sau Mailat, iar acest lucru s-a văzut şi în rezultatul final.

De altfel, Goga a deschis scorul, după care Gavra a reuşit o „dublă”, cu un gol marcat din penalty. De partea cealaltă, dejenii au arătat mult mai bine în prima repriză, diferenţa de valoare dar şi de pregătire fizică făcând diferenţa în partea secundă.

La Universitatea a jucat în prima repriză şi camerunezul Joseph, aflat în probe, iar în partea a doua Florescu a fost folosit fundaş central.

„A fost un antrenament bun şi important. E greu să le ceri calitate jucătorilor după două zile libere şi două de antrenament. Sper ca Goga să nu-şi termine golurile, pentru că a dat cam multe în pregătire. Suntem în discuţii cu doi jucători şi sperăm să-i aducem. Jucătorul din Camerun a făcut două antrenamente cu noi, a jucat acest meci şi mâine vom lua o decizie în privinţa lui”, a declarat antrenorul Universităţii Cluj la final, Adrian Falub.

„U” Cluj va mai juca două meciuri într-o zi, sâmbătă, cu Metalurgistul Cugir şi Victoria Cluj, iar săptămâna viitoare va relua campionatul. Pentru dejeni, la care a jucat astăzi şi Adi Pop, fost la CFR Cluj 2, acesta a fost al patrulea amical, returul în Liga a III-a urmând să înceapă în 7 martie.

„U” Cluj: Dur-Bozoancă – Inacio, Mureşan, Telcean, Neciu – Joseph, Penescu – Pop Al, Mihalcea, Pîrvulescu – Coman.

Unirea Dej: Farcaş – Papp AL, Lang, Kereki, Cornea – Vitan, Cocian, Cătinean – Frăsineanu, Pop An, Blaj Fl.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte