JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj a disputat azi primul amical al verii, după nouă zile de la reunire. Amicalul a avut loc pe Cluj Arena, oasptele fiind FC Avrig, echipă cu care ”U” s-a întâlnit în sezonul trecut al Ligii a III-a. 

După șapte minute de la fluierul de start, atacantul Marius Coman a deschis scorul, 1-0, iar în decurs de opt minute acesta a reuşit să mai înscrie de două ori, realizând hattrick-ul, 3-0. Hațiegan a stabilit scorul pauzei, chiar în ultimul minut al primei reprize, 4-0.

În repriza secundă, Kosnic a înscris de două ori în două minute (54, 56), 6-0, iar Ene l-a imitat câteva minute mai târziu, (67, 69) 8-0. Cei doi antrenori au rulat tot lotul avut la dispoziţie pentru această partidă de verificare, iar oaspeţii nu au reuşit să pună probleme apărării Universităţii.

Micaş (75) a trimis un şut de la marginea careului direct în colţul porţii, 9-0, iar Ene (80) a înscris al treilea său gol în această partidă, 10-0. După o greşeală a jucătorilor de la FC Avrig, “U” a beneficiat de o lovitură de la 11 m, dar portarul oaspete a reținut mingea trimisă de Hațiegan. Astfel, scorul final al amicalului a fost 10-0, iar sâmbătă de la ora 18:00 ,,studenții” se vor întâlni cu Luceafărul Oradea în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

FC Universitatea Cluj

Dur-Bozoancă
Taub
Kosnic
Abrudan
Takacs
Dumitrescu
Florescu
Hațiegan
Greu
Ursu
Coman

Antrenor: Adrian Falub.

FC Avrig

Samoilă
Gombak
Natea
Popa
Condrea
Bărculeț B.
Stelea
Simion
Bărculeț I.
Radu A.
Cârstean

Antrenor: Mihai Ianc.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Primul meci amical al echipei universitare a coincis cu o păcăleală greu de digerat de către mulţi suporteri ai “studenţilor”, care s-au pregătit să urmărească partida cu echipa din Avrig la ora 18, aşa cum se anunţase anterior, şi, spre dezamăgirea lor, meciul s-a desfăşurat la orele amiezii pe Cluj Arena şi nu pe terenul din parcul Haţieganu, aşa cum se preconiza. Nu s-a anunţat schimbarea orei nici pe acest site, Cjsport, nici pe Ziua de Cluj sau pe Actual de Cluj, aşa că suporterii n-au putut să-i vadă la lucru pe cei nou-veniţi şi nici pe cei care au dus greul la promovare. Oare staff-ul echipei universitare şi departamentul de relaţii cu publicul să nu dorească să-i aibă în tribună pe cei care i-au susţinut la greu, mai ales că primele două partide de “acasă” se vor disputa prin alte oraşe şi este nevoie de prezenţa clujenilor acolo ?! Sperăm că păcăleala nu va continua sâmbătă şi meciul cu orădenii se va disputa ,aşa cum este anunţat, la ora 18, în parcul Haţieganu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.