Fotbalistele de la „U” Olimpia Cluj au avut parte de o experienţă inedită vineri la prânz.

Jucătoarele, în frunte cu staff-ul tehnic şi cel de conducere, au făcut un tur al Departamentului de Design din cadrul Universităţii de Artă şi Design, din Piaţa Muzeului.

Acolo, elevele lui Ioana Bortan şi Mirel Albon au admirat lucrările studenţilor, dar au avut parte şi de o surpriză. Aceştia le-au creat jucătoarelor câteva modele de echipament, iar fetele vor alege pe care să le îmbrace la meciuri.

„A fost o experienţă foarte frumoasă şi nu ne aşteptam la o asemenea surpriză. Am văzut că studenţii s-au documentat, ştiu multe chestii despre noi şi au creat câteva materiale foarte apropiate de sufletul nostru. Ne-am axat pe două-trei modele de echipament pe care vrem să le alegem. În campionat avem acum un meci la Galaţi, important, după care jucăm la Vasas Odorhei, iar dacă vom câştiga şi acel meci cred că, în mare parte, campionatul este decis”, a spus Maria Ficzay.

„U” Olimpia Cluj va îmbrăca noile echipamente propuse de studenţi în această toamnă.

„E prima dată când avem un parteneriat între Universitatea de Artă şi Design, Decathlon şi Olimpia Cluj. A fost o experienţă emoţionantă şi pentru fete, dar şi pentru noi, pentru că am văzut lucrările studenţilor. Fetele vor decide modelul câştigător, iar când vor fi terminate va fi o lansare oficială şi dorim să le avem ca şi prezentare până la finalul turului de campionat. Emoţii sunt tot timpul la Olimpia Cluj pentru că suntem o echipă mereu în reconstrucţie, sunt jucătoare multe ofertate şi e posibil oricând o schimbare. Suntem pe locul trei ca buget în România, după Becicherecu Mic şi Odorheiu Secuiesc, şi poate şi după Galaţi, dar jucătoarele noastre vin şi muncesc pentru performanţă la Cluj. Vrem în iarnă să ne consolidăm primul 15, ca să zic aşa, iar în vară să facem o figură mai bună în Liga Campionilor. Asta mai ales după experienţa din acest an, când echipele fără nume aveau jucătoare foarte bune şi au ieşit în faţa noastră, cum sunt cele din Kosovo”, a declarat şi preşedintele „U” Olimpia, Alin Cioban.

Următorul joc al clujencelor în campionat va fi duminică, în deplasare cu Universitatea Galaţi.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte