foto: Cosmina Măcicăşan

Sănătatea Cluj şi Sticla Arieşul Turda au terminat la egalitate, 3-3, un meci spectaculos.

Gazdele puteau închide meciul la 3-1, atunci când Tilincă a avut două ocazii mari, iar pe final turdenii au egalat şi ambele echipe s-a ales cu câte un puncte.

“Cred că a fost un rezultat echitabil. Prima repriză a fost a noastră, iar a doua a lor. Nu am fost inspiraţi acolo la 3-1, unde puteam închide meciul, iar apoi poate că am căzut şi un pic fizic. Încă nu am câştigat la Jucu niciun meci în acest an, un retur complicat. Am început bine la Alba, dar apoi parcă am uitat să mai jucăm fotbal. A fost şi ghinionul, trei meciuri la rând cu om eliminat şi poate a intrat puţin şi frica în băieţi. Putem să jucăm mult mai bine”, a spus antrenorul clujenilor, Csaba Kis.

“A fost un meci nebun, dar importantă e revenirea pe care am avut-o. Nu ştiu câţi mai credeau la 1-3 şi important e că au avut această tărie de caracter să revină pentru un egal. Nu putem să dăm vina pe arbitraj, chiar dacă au fost erori. Noi trebuia să fim mai atenţi, să fim cu faţa la joc, nu să ripostăm la arbitru, pentru că oricum nu mai întoarce decizia”, a precizat şi antrenorul turdenilor, Artur Podar.

Mai jos aveţi o galerie foto semnată de Cosmina Măcicăşan, iar înregistrarea completă a jocului o puteţi urmări pe pagina de facebook a CJSport.ro.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte