JSport.roJSport.ro

IMG_9778_1200x800Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă la prânz, meciul amical cu Metalurgistul Cugir, disputat la baza „Dan Anca”, scor final 3-5.

Jocul împotriva echipei clasate pe locul doi în seria a patra a Ligii a III-a a început perfect pentru elevii lui Mihai Teja, care au dat rapid două goluri, ambele prin execuţii frumoase ale lui Octavian Ursu şi Alin Mutu. Un penalty făcut de acelaşi Mutu i-a readus în joc pe cugireni, Necşulescu marcând de la punctul cu var, însă Ursu a mai prins un şut în vinclu până la pauză, scorul devenind 3-1. De menţionat şi că doi jucători ai Metalurgistului au văzut cartonaşul roşu în primele 45 de minute, în urma a două faulturi, însă meciul a continuat tot 11 contra 11, cei doi fiind înlocuiţi imediat de alţi jucători de pe banca de rezerve a oaspeţilor.

În a doua repriză, pe teren au intrat mai mulţi juniori la Universitatea, în timp ce la Metalurgistul au fost introduşi jucători care aveau să facă diferenţa, în frunte cu căpitanul Lucian Itu, fotbalist cu meciuri şi în Liga I. Acesta a reuşit să întoarcă soarta partidei de unul singur, vedeta cugirenilor marcând de trei ori consecutiv în poarta lui Grecu, ultimul gol reuşindu-l direct din corner.

Între timp, Ursu a vrut să facă şi el hattrick-ul, însă şi-a bătut joc de o lovitură de la 11 metri, “scăriţa” trimisă de atacantul clujenilor prinzându-l pe picioare pe goalkeeper-ul oaspeţilor. Meciul s-a terminat cu o nouă execuţie frumoasă, de data aceasta fiind rândul cugireanului Piko să trimită mingea în vinclu, Universitatea pierzând un amical în care a jucat fotbal doar 45 de minute.

„A fost un antrenament bun, cu o echipă bună, care am înţeles că se bate la promovare. Noi am jucat cu 6-7 juniori în teren, nu e uşor când joci cu juniorii, dar cred că ne-am ţinut bine. Mai sunt două săptămâni şi am încredere că echipa va fi la potenţial maxim până la începerea campionatului”, a declarat Mihai Teja, care nu a putut conta în acest meci pe Andreas Calcan, accidentat la partida cu Unirea Jucu.

„Băieţii nu m-au mulţumit cum au intrat în prima repriză. E adevărat, e şi o stare de oboseală acumulată, ieri am făcut un antrenament fizic, a fost şi terenul sintetic de azi, e altă suprafaţă, dar ca efort a fost bine”, ne-a spus şi antrenorul cugirenilor, Călin Moldovan, mulţumit mai ales de a doua repriză.

„U” Cluj: Grecu-Ciupe, Mutu, Cordoş, Berci – Butean, Alex Dan, Cândea, Boboc – Greu – Ursu. Au mai intrat P. Popescu, Tand, Hâmpea, Janos, Zdroba

Metalurgistul: Dragotă – Tăban, Letan, R. Ştefan, Petricău – Huţanu, Necşulescu, Neagu, Goronea – R. Ionuţ – Iovu. Au mai intrat Itu, Cârstean, Preda, Piko, Şuteu, Iovănescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.