Unirea Dej a câştigat categoric, 4-0, meciul din deplasare cu CS Floreşti, care a contat pentru turul doi al Cupei României.

Jucătorii lui Gheorghe Barbu au controlat în totalitate partida, iar diferenţa de experienţă şi de valoare, la care s-au adăugat şi câteva absenţe importante ale floreştenilor, au calificat echipa dejeană în turul următor al Cupei.

Având avantajul în primul rând al experienţei, dejenii nu au avut mari probleme în prima repriză. Unirea a avut posesia, iar Florin Blaj a fost blocat de Tiut, la cea mai mare şansă de gol a primei reprize. Mijlocaşul dejenilor s-a revanşat, însă, în minutul 25, atunci când a deschis scorul printr-un şut cu stângul, dar dintr-o poziţie mult mai dificilă. Imediat s-a făcut 2-0 datorită lui Andrei Pop, iar echipa calificată în faza următoare era deja cunoscută.

După pauză nu s-au schimbat foarte mult lucrurile, chiar dacă floreştenii au ieşit mai decişi de la vestiare. Odată cu trecerea timpului s-a văzut şi diferenţa de pregătire fizică, iar dejenii au mai înscris de încă două ori până la final. Florin Blaj a făcut dubla, iar Bogdan Pop l-a învins şi el pe Tiut cu un şut de la marginea careului.

Lemnaru şi Onicaş au mai ratat şi ei câteva şanse importante de gol până la final, în timp ce floreştenii au creat prea puţin pericol la poarta lui Farcaş pentru avea speranţe măcar la un gol. S-a terminat 4-0 pentru Unirea Dej, echipă care va juca peste două săptămâni în turul trei al competiţiei.

CS Floreşti

Tiut
Corpodean
Părăvan
Bold
Bran
Frătean
Feher
Mândroc
Budean
Svichi
Danciu

Au mai intrat: Văidean, Toader, Nuţ. Antrenor: Călin Budişan

Unirea Dej

Farcaş
Plăian
Zaharia
Kereki
Papp Al.
Onicaş
Cătinean
Pop An.
Pop B.
Blaj Fl.
Lemnaru

Au mai intrat: Sabo, Farcaş Ad., Peter. Antrenor: Gheorghe Barbu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.