JSport.roJSport.ro

Etapa a 18-a a Ligii a III-a a început cu o mare surpriză la Cluj, mai ales în privinţa scorului.

Unirea Dej a câştigat cu 3-0 pe terenul echipei a doua a CFR-ului, după un meci în care Florin Blaj a reuşit un gol de generic.

A fost abia a patra victorie a dejenilor, dar şi cea mai răsunătoare de până acum, în timp ce feroviarii au suferit primul eşec pe teren propriu din acest sezon. În meciul de la baza CMC, Rareş Pintea a deschis scorul pentru oaspeţi după o lovitură de la 11 metri, în minutul 9. Până la pauză, clujenii au avut mai mult mingea, însă Farcaş a fost deranjat în poartă doar prin şuturi de la distanţă, iar Unirea intra în avantaj la pauză.

Partea secundă a început, practic, cu eurogolul marcat de Florin Blaj. Mijlocaşul echipei lui Gheorghe Barbu a prins un şut ca al lui Lasse Schone pe Santiago Bernabeu, doar că mingea a lovit mai întâi bara şi apoi a intrat în plasă. Acel gol i-a afectat din plin pe CFR-işti, care nu s-au mai regăsit până la final.

Fostul jucător al clujenilor, Andrei Pop, a stabilit scorul final, oaspeţii ratând încă două ocazii mari de a face 4-0. Pe final, Covaci a lovit bara în careul dejenilor, dar clujenii au pierdut acest meci fără să marcheze şi pot coborî un loc în clasament, până pe cinci, dacă Sănătatea nu va pierde mâine la Râşnov.

Unirea Dej, al cărei antrenor, Gheorghe Barbu, şi-a întâlnit fosta echipă din sezonul trecut, se află pe locul 11 în ierarhia seriei a cincea.

CFR Cluj 2

Rus Ad.
Coman
Horj
Rus I.
Milandru
Luca
Dat
Bălan
Joca
Girsik
Minteuan B.

Au mai intrat: Covaci, Fica, Potra. Antrenor: Sergiu Coc

Unirea Dej

Farcaş D.
Plăian
Kovacs
Pintea
Pârv
Hetea
Cătinean
Onicaş
Blaj Fl.
Hîmpea
Pop An.

Au mai intrat: Budean, Farcaş Ad. Pop B., Papp. Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.