JSport.roJSport.ro

img_0160_1024x683Unirea Floreşti a obţinut un punct din confruntarea cu Ardealul Cluj, 2-2, meci care a contat pentru etapa a 13-a a Ligii a IV-a.

Jocul a avut loc pe terenul echipei lui Călin Moldovan, însă floreştenii au fost gazde, potrivit programării făcute la începutul campionatului, terenul din Floreşti fiind protejat după precipitaţiile din ultima perioadă.

Ardealul Cluj, formaţie pentru care au jucat doar câţiva dintre titularii din Liga Elitelor, au condus cu 2-1 la pauză, după reuşita din penalty a lui Grigore şi golul lui Gavrilă, dar a fost egalată cu 10 minute înainte de sfârşitul meciului. Timoc a stabilit scorul final cu un şut la vinclu, Câţcăuan fiind primul marcator al floreştenilor.

În clasament, egalul o ajută doar pe Ardealul, care a urcat pe locul al şaptelea, Unirea rămânând pe poziţia a 11-a.

„În prima repriză am fost ca de obicei, adică pe nicăieri. Totuşi, am luat un gol dintr-un penalty dubios acordat, aş zice. Astăzi echipa mea a fost în nota obişnuită, de la prost la un pic mai bine. Acum aştept vacanţa, ca toată lumea de altfel. Mai vreau să menţionez şi copii muncitori ai Ardealului, chiar dacă au jucat mai mult cu echipa a doua astăzi, dar se vede că fac antrenamente, au o viziune în teren, întotdeauna mi-a plăcut de Ardealul, de ce au reuşit ei să scoată ca fotbalişti”, ne-a declarat antrenorul floreştenilor, Ioan Maja.

„Noi am jucat azi după ce ieri am bătut Mediaşul la Elite, într-un meci în care ne-am revenit un pic şi cu moralul şi din punct de vedere al evoluţiei. Cu Floreştiul am folosit jucătorii care au evoluat mai puţin şi pe cei care vin şi ne ajută din pasiune, cum sunt Popa şi Matiş, şi cărora le mulţumim pentru asta. A fost un egal echitabil, nu pot să zic că sunt foarte mulţumit, dar nici foarte dezamăgit. Până la urmă, e un punct scos în deplasare după un meci jucat pe teren propriu, ca să zic aşa”, a declarat şi tehnicianul clujenilor, Călin Moldovan.

unirea-florestiUnirea Floreşti

Simon
Câţcăuan
Madru
Rus
Silaghi
Kallos
Grigorean
Mureşan
Timoc
Crişan
Psibel

Au mai intrat: Tinteşan, Rakoczi, Proca. Antrenor: Ioan Maja

ardealul-clujArdealul Cluj

Chindriş
Feraru
Deneş
Selegean
Gabor
Papp
Prejmerean
Cozma
Bococi
Gavrilă
Grigore

Au mai intrat: Matiş, Popa, Tarcea. Antrenor: Călin Moldovan

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.