JSport.roJSport.ro
dsc00376_1280x720
foto: Arieşul M. Viteazu

A doua etapă a Ligii a IV-a a continuat vineri după-amiază la Floreşti, acolo unde Unirea a bifat trei puncte de serviciu în compania Arieşului Mihai Viteazu.

Gazdele s-au impus cu 5-2, ajutate din plin şi de către jucătorii Arieşului, care au avut o primă repriză execrabilă. Elevii lui Lucian Roşu au marcat două autogoluri în 25 de minute, al treilea gol primit fiind o greşeală imensă de portar, astfel că floreştenii au intrat la pauză cu 3-1, oaspeţii marcând o dată şi în poarta corectă.

În a doua repriză, jucătorii pregătiţi de Ioan Maja au continuat să controleze jocul şi au mai înscris de încă două ori, pentru o victorie de moral în perspectiva meciului cu Armenopolis, de săptămâna viitoare.

„După acest meci, pot să spun că am avut eficacitate maximă şi noi, dar şi ei, cu acele autogoluri. Am încercat să folosesc foarte mulţi tineri, mai ales în a doua repriză, în condiţiile în care am avut un joc fără probleme. Mă bucur că am marcat şi un gol cu capul, chiar l-am premiat după meci, pentru că am doi atacanţi înalţi, dar nu am mai dat gol cu capul de la începutul campionatului trecut”, ne-a declarat antrenorul floreştenilor, Ioan Maja.

“Obiectivul nostru, pentru început, este să creionăm o echipă. Am mai adus ceva jucători, sper să mai facem încă 4-5 transferuri, iar apoi să ne apucăm şi de fotbal, pentru că doar facem act de prezenţă deocamdată. Cu Floreştiul ne-am dat noi trei goluri şi a fost destul de greu, dar, pentru moment, obiectivul este să creez o echipă, pentru că nu-i uşor să aduci 11 jucători şi să-i faci să şi joace. Din iarnă putem să începem să ne luptăm şi noi”, a spus şi tehnicianul Arieşului, Lucian Roşu.

Pentru Unirea Floreşti au marcat în acest meci Cenan, Timoc şi Rakoczi, gazdele profitând şi de autogolurile lui Tolomeiu şi Sulugiuc, în timp ce pentru Arieşul au înscris, în poarta adversarilor, Lincă şi Şerban.

Unirea Floreşti

Torkos
Szabo
Rakoczi
Madru
Silaghi
Dani
Timoc
Vălean
Câţcăuan
Cenan
Crişan

Au mai intrat: Grigorean, Kallos, Toşa Vlad, Mureşan. Antrenor: Ioan Maja

Arieşul Mihai Viteazu

Ghip
Sulugiuc
Siecoban
Florea
Tolomeiu
Varga
Pintilescu
Mărginean
Grigoroşcuţă
Şerban
Lincă

Au mai intrat: Pârţilă, Luca, Bria, Achim. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.