JSport.roJSport.ro

IMG_4150_1200x800Unirea Jucu a câştigat primul meci al etapei a 17-a din seria 5 a Ligii a III-a, 2-0 cu FC Zalău, după un joc pe care l-a controlat în totalitate.

Valoarea superioară a lotului Unirii şi-a spus cuvântul în acest joc, elevii lui Gică Barbu marcând la momentul potrivit pentru a evita emoţiile. Daniel Brumă şi Alex Pop au înscris câte un gol pe repriză, oaspeţii fiind mai prezenţi în jumătatea jucanilor pe finalul meciului, atunci când Unirea a devenit sigură de cele trei puncte.

„A fost un meci modest, cu un ritm scăzut, însă cu diferenţă clară de valoare. Am avut ocazii enorme, singur cu portarul, terenul ne-a încurcat puţin astăzi, dar nu poţi da vina pe el când ai asemenea ocazii. Mă îngrijorează, însă, ritmul de joc, apatia, poate e şi ceva mental după meciul de la Galda în care cred că am jucat de două sau de trei ori mai bine decât azi, dar am pierdut jocul atunci. Fizic am arătat rău azi, am avut un ritm de bătrâni, doar că s-a văzut diferenţa de valoare”, ne-a spus, la final, antrenorul Unirii, Gică Barbu.

După acest succes, jucanii s-au apropiat la două puncte de primul loc, dar cu un meci mai mult disputat, iar în etapa următoare vor avea un nou derby la promovare, cu Avântul Reghin.

Unirea Jucu: Horvat – Budăcan, Maxin, Pintea, Kereki – Fizeşan, Opriş, Pistol, Rus – Pop Al, Brumă. Au  mai intrat: Coţi, Bucur, Pop P, Siecoban. Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.