JSport.roJSport.ro

Unirea Jucu a pierdut, 2-3, meciul amical împotriva colegei de serie din Liga a III-a, ACS Comuna Recea, disputat în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”.

A fost o partidă în care maramureşenii au demonstrat de ce se află pe locul doi în clasament, însă antrenorul clujenilor, Adrian Iencsi, şi-a atins scopul în acest meci, reuşind să introducă toţi jucătorii valizi, Fertea şi Alex Pop lipsind din cauza unor accidentări.

Olimpiu Bucur şi Dan Florin au marcat golurile Unirii în acest joc, „dubla” lui Şter şi reuşita lui Paşca aducând victoria Comunei Recea, care a condus cu 3-1 la pauză. Pentru Unirea va urma un nou amical important, miercuri jucanii având meci cu Universitatea Cluj, de la ora 12:00, tot în Parcul „Iuliu Haţieganu”.

Pe de altă parte, conducerea alb-negrilor a mai perfectat încă trei transferuri, pe lângă venirile lui Trăistar şi Şut de până acum. Astfel, Ovidiu Covaciu, de la Metalurgistul Cugir, Alexandru Gîţ, de la Performanţa Ighiu şi Rareş Pintea, venit de la CFR Cluj, au semnat cu Unirea Jucu, toţi trei evoluând şi în amicalul cu Recea.

Echipa Unirii Jucu

Ţicrea
Bituleanu
Băghiceanu
Crişan N.
Trăistar
Şut
Covaciu
Fl. Dan
Maxin
Pintea
Voinea

Au mai intrat: Sălăjan-Mocanu, Gîţ, Brumă, Bucur, Budică, Băican, Banyai, Boca.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.