JSport.roJSport.ro

Industria-Galda-de-Jos-Unirea-Jucu-35Unirea Jucu a suferit prima înfrângere din retur tocmai pe terenul unei contracandidate la promovare, Industria Galda de Jos. Elevii lui Gică Barbu au pierdut cu 1-2 şi au fost depăşiţi în clasament tocmai de către formaţia din judeţul Alba.

Meciul de la Galda a început furtunos, ambele echipe reuşind să marcheze până în minutul 20. Cernea, de la gazde, respectiv Pintea, de la clujeni, au făcut ca scorul să arate 1-1, în urma unor goluri înscrise la un interval de 10 minute, găldenii încercând în zadar, mai apoi, să mai pună cu adevărat în pericol poarta Unirii.

Partea a doua a jocului a fost începută mult mai bine de către gazde, care au ratat câteva şanse importante, însă Sebastian Rus avea să irosească o ocazie imensă pentru jucani în minutul 67. Acesta nu a nimerit poarta din apropiere, după un şut în prealabil al lui Alex Pop, iar dacă nu au marcat oaspeţii, a făcut-o Industria Galda, în minutul 82. Cernea a realizat „dubla” pentru gazde, Unirea nu a mai avut puterea să revină pe tabelă şi a pierdut, astfel, un duel important în lupta pentru promovare.

Industria: Ștef – Olar, Haiduc, Al. Man, Boancă – Medrea, Morar, Lupșan, Bodea, Baghiu –  Cernea. Au mai intrat: Kilin, Mureşan, Câmpean şi Lungu. Antrenor: Paul Ciucă

Unirea Jucu: Horvat – Budăcan, Maxin, Pintea, Kereki – Fizeșan, Luca, Al. Pop, Brumă –  Rus, Opriș. Au mai intrat: Pistol, Bucur şi P. Pop. Antrenor: Gică Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.