JSport.roJSport.ro

img_8606_1200x800Surpriza neplăcută a etapei a II-a din seria 5 a Ligii a III-a a provocat-o Unirea Jucu, formaţia lui Alpar Meszaros pierzând în faţa Unirii Dej, pe teren propriu. Înfrângerea, 1-2, este greu de digerat pentru gazde, în condiţiile în care a venit în faţa unei echipe ce a început pregătirea propriu-zisă pentru noul sezon în urmă cu o săptămână, odată cu instalarea pe banca tehnică a lui Gheorghe Barbu.

Jucanii au marcat abia pe final, după o greşeală mare a portarului Szekely, dejenii recunoscând că au venit la meci cu scopul de a nu lua multe goluri. Jocul slab al gazdelor le-au permis, însă, lui Podină şi colegilor săi să aibă chiar şi două goluri avans pe tabelă, datorită reuşitelor lui Ferhaoui şi Muntean, ultimul din penalty, Cubleşan reducând din diferenţă pentru jucani în ultimele minute.

La finalul partidei, dezamăgită crunt de evoluţia alb-negrilor, conducerea Unirii a hotărât să-i pedepsească pe jucători, aceştia urmând să nu mai fie plătiţi până la finalul turului.

„A fost un meci în care am crezut că echipa îşi va reveni după jocul de la Bistriţa, dar nu s-a întâmplat aşa. Am făcut un meci slab şi îmi asum răspunderea faţă de aceste două meciuri, înseamnă că nu am ales jucătorii pe care trebuia să îi aleg pentru Liga a III-a. Ceva nu merge la echipă şi ceva trebuie schimbat, iar jucătorii vor evolua pe stomacul gol până în iarnă. Le-am spus după meci că cine se prezintă luni la antrenamente să ştie că joacă pe stomacul gol până la iarnă, fiindcă nu ne batem joc de banii finanţatorului, de banii primăriei şi nu ne putem permite încă o evoluţie ca asta. E al doilea joc în care suntem lamentabili, iar adversarul îşi doreşte mai mult victoria decât noi. Cred că ne-am făcut datoria faţă de ei, le-am creat condiţii, dar cred că în România trebuie să facem invers, adică jucătorul să aibă foame, să nu aibă nimic şi să tragă pentru ceva. La aşa un start nu se aştepta nimeni şi toţi am făcut greşeli, inclusiv eu, iar asta înseamnă că am pariat pe nişte cai morţi”, ne-a declarat, extrem de supărat, Alpar Meszaros, după a doua înfrângere a echipei sale din acest debut de sezon.

De partea cealaltă, noul antrenor al dejenilor, Gheorghe Barbu, cel care a pregătit-o chiar pe Unirea Jucu în sezonul trecut, a recunoscut că nu se aştepta ca echipa sa să câştige, fiind surprins, pe de altă parte, şi de jocul slab al gazdelor.

„Vă spun sincer, am venit aici să nu luăm foarte multe goluri, să nu ne omoare psihic. Am crezut că vom avea mai multe probleme şi mă aşteptam să limităm proporţiile scorului, pentru că noi ne-am apucat de 5-6 zile de antrenamente, acum o săptămână făceam trialuri ca să găsim jucători. Paradoxal, echipa gazdă nu a avut ocazii, au marcat un gol pe o greşeală mare de portar şi pe o fază în care noi am cerut schimbare. Oricum, jucătorii mei au fost o surpriză plăcută, au înţeles ce au de făcut atât cât i-au ţinut puterile, azi au intrat chiar şi doi copii de 15 ani pe teren”, a spus şi Gheorghe Barbu, tehnician care a fost ofertat de Cetate Deva imediat după ce a semnat contractul cu dejenii, antrenorul Unirii urmând să rămână la echipă cel puţin până în iarnă.

Unirea Jucu

1
Sălăjan
4
Ionescu
5
Băghiceanu
6
Lupu
2
Budăcan
13
Luca
7
Maxin
17
Dan Florin
30
Ionaşcu
11
Brumă
20
Cubleşan

Rezerve: Ţicrea, Fertea, Pop Alex, Rogozan, Bituleanu, Neamţ, Bucur. Antrenor: Alpar Meszaros

Unirea Dej

27
Szekely
3
Plăian
6
Kovacs
19
Podină
24
Bota
11
Giurgean
9
Ferhaoui
10
Muntean
26
Blaj Alex
18
Blaj Florin
29
Bălţoi

Rezerve: Iura, Papp, Kis, Bogdan, Sabo, Sătmar D., Sătmar H. Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.