JSport.roJSport.ro

Sanatatea-Unirea Jucu (52)Sănătatea Cluj şi Unirea Jucu au oferit un meci spectaculos, vineri, în ultima etapă a turului Ligii a III-a. Pe stadionul „Clujana”, cele câteva zeci de spectatori prezenţi au fost martorii unei remize care a avut de toate: bare, ratări uriaşe, faze controversate şi un gol în ultimul minut.

Jucanii au început mai bine meciul şi au deschis scorul la chiar prima ocazie, în minutul 5, Coţi reluând cu capul în poarta lui Sabin Pâglişan, portarul de 43 de ani al Sănătăţii Cluj. Cu mai multă atenţie în faţa porţii, oaspeţii şi-ar fi putut mări avantajul până la jumătatea primei reprize, însă cei care au înscris au fost, până la urmă, gazdele, Gâţ şutând în vinclul porţii lui Horvat după un contraatac, în minutul 34. Până la pauză, oaspeţii au cerut vehement un penalty, după ce Gavrilescu a fost faultat în careu, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

După reluare, Jucul a fost mai prezent în jumătatea „viruşilor”, însă lipsa de clarviziune în faţa porţii, dar şi ghinionul, oaspeţii având şi o bară, au făcut ca scorul să rămână egal până în minutul 84. Din păcate pentru vizitatori, tot Sănătatea a fost cea care a marcat, Tothăzan imitându-l pe Gâţ cu un şut de generic în poarta Unirii. Jucanii au evitat o surpriză în ultimul minut de joc, atunci când Patrik Pop a egalat în urma unui corner, însă remiza obţinută la Cluj i-ar putea îndepărta la trei puncte de primul loc la finalul acestei etape.

„Am dat impresia că noi controlăm jocul în prima repriză, însă ei au scăpat pe contraatac şi au marcat. Până la urmă s-a terminat egal, însă ce este rău e că am pierdut două puncte. S-a văzut şi astăzi că suferim la capitolul prospeţime, oboseala şi stresul de până acum simţindu-se din nou. Am avut şi un arbitraj cu probleme, am înţeles că a fost un penalty care nu ni s-a dat, dar nu din cauza lui am făcut egal. Dacă aveam prospeţime şi mai multă inteligenţă puteam câştiga. Acum ne gândim ce trebuie să facem ca să ne întărim în iarnă şi să putem lupta pentru promovare”, ne-a declarat, la finalul jocului, antrenorul Unirii, Gheorghe Barbu.

De partea cealaltă, tehnicianul Marius Semeniuc este mulţumit cu acest punct, chiar dacă echipa sa a fost egalată pe final, şi aşteaptă acum o iarnă liniştită.

„Noi am avut un început ratat de partidă, ba chiar adversarul putea să mai facă diferenţa, dar apoi am pus stăpânire pe joc şi am reuşit să marcăm. La ambele goluri au fost acţiuni colective, încununate cu goluri frumoase, păcat că nu am reuşit să gestionăm întregul meci. Pe final a fost o neatenţie în apărare, jucătorii care au venit de pe bancă nu au reuşit să se capaciteze şi să se ridice la tensiunea jocului şi am primit acel gol, dar cred că a fost un rezultat echitabil. Iarna va fi un pic mai călduroasă pentru noi acum, avem ceva puncte şi încercăm să mai aducem şi câţiva jucători noi”, a spus antrenorul Sănătăţii, după ultimul meci al echipei sale din acest an.

Returul Ligii a III-a va începe în primul weekend din luna martie 2016.

Sănătatea Cluj: Pâglişan-Cr. Paul, Dan Matei, Perde, Siecoban, Gâţ, Tothăzan, Fl. Dan, Lupu, Gaşpar, Botă. Au mai intrat Ceaca şi Someşan. Antrenor: Marius Semeniuc

Unirea Jucu: Horvat-Budăcan, Luca, Gavrilescu, Pintea, Kereki, Vulpe, Turcu, Maxin, Al. Pop, Coţi. Au mai intrat P. Pop şi Chiş. Antrenor Gheorghe Barbu

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.