JSport.roJSport.ro

img_4400_1024x683Unirea Jucu a disputat, marţi seară, primul meci amical după terminarea turului în Liga a III-a. Alb-negrii au jucat împotriva Luceafărului Cluj, o selecţionată compusă din mai mulţi jucători ai formaţiei din Liga a IV-a Armenopolis Gherla, majoritatea antrenori la grupele de copii ale clubului clujean.

Scorul după 90 de minute a fost 2-2, Cosmin Crăciun şi colegii săi punându-le destule probleme jucanilor, antrenorul Alpar Meszaros, însă, neapelând la toţi titularii din Liga a III-a. Maxin a deschis scorul pentru Unirea, în meciul disputat la baza Luceafărul din Parcul “Iuliu Haţieganu”, după care Danciu a dat două goluri în mai puţin de 10 minute.

Ultimul a fost dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, mingea lovind bara şi căzând dincolo de linia porţii, înainte de a fi împinsă în plasă de Marian Ionuţ. La scorul de 0-1, însă, Luceafărul a ratat o lovitură de la 11 metri prin Crăciun, iar în partea a doua, după ce la Unirea a intrat o altă echipă pe teren, formată şi din jucători aflaţi în probe, Ionescu a egalat pe final.

De menţionat şi că mijlocaşul Luceafărului, Stan David, a evoluat ultimele 30 de minute în tricoul Unirii, Rogozan ieşind accidentat de la oaspeţii de ieri, în locul lui “Duţu” intrând un alt jucător al clujenilor.

Unirea Jucu va disputa, mâine, ultimul amical înainte de intrarea în vacanţă, tot în Parcul “Iuliu Haţieganu”, adversar urmând să-i fie Universitatea Cluj, de la ora 12:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.