JSport.roJSport.ro

IMG_3344Unirea Jucu nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, 1-1, pe teren propriu cu Luceafărul Oradea, o contracandidată la promovare, în etapa a 10-a din seria 5 a Ligii a III-a.

Elevii pregătiţi de Gheorghe Barbu au avut o primă repriză slabă, de altfel intrând şi în dezavantaj la vestiare, după golul lui Cigan din minutul 22, însă a doua parte a meciului a însemnat o dominare totală a alb-negrilor. Gavrilescu a adus egalarea pe tabelă în minutul 56, cu un gol oarecum norocos, însă, deşi au avut în ultimul sfert de oră un jucător mai mult pe teren, după eliminarea lui Floruţ, gazdele nu au avut claritate în faţa porţii şi au irosit şansele pe care şi le-au creat. Scor final 1-1 între vecinele de clasament, după o partidă în urma căreia antrenorul Unirii a fost nemulţumit de modul în care elevii săi au tratat prima repriză.

“Am avut o primă repriză în care i-am respectat cam mult, am avut puţină teamă şi am luat un gol prostesc, după un şut leşinat de-al lor, a fost şi o greşeală de portar la noi. În a doua repriză, însă, am avut o altă abordare, i-am dominat total, am făcut pressing, i-am forţat să greşească şi îi felicit pe jucători pentru dăruirea de care au dat dovadă. Totuşi, nu mai avem nici prospeţimea şi nici claritatea din prima parte a campionatului, există o oboseală normală pentru că am jucat cu aceiaşi jucători, dar mergem înainte”, ne-a declarat antrenorul Jucului, echipă care a acumulat 21 de puncte în clasament.

În runda următoare, Unirea va întâlni, în deplasare, pe Luceafărul Bălan, formaţie aflată pe ultimul loc în ierarhia seriei a cincea.

Gheorghe Barbu a început jocul cu următorul “11”: Horvat-Budăcan, Vulpe, Kereki, Turcu-Maxin, Pintea, Luca, Gavrilescu-A. Pop, Coţi. Rezerve: Coman, Chiş, P. Pop, Akari, Moldovan, Kis, Carnat

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.