Victoria Cluj a câştigat fără prea mari probleme cu Arieşul Mihai Viteazu în deplasare, derby-ul din etapa a opta a Ligii a IV-a.

A fost 3-0 pentru echipa lui Marius Suller, care a început perfect şi a înscris încă din minutul 2. Cucuruzan a reuşit să marcheze, iar oaspeţii şi-au făcut meciul uşor apoi.

Victoria a controlat prima parte a jocului, perioadă în care a înscris şi Darius Hîmpea. După pauză, jucătorii lui Artur Podar au fost mai prezenţi în ofensivă şi au avut ocazia să revină pe tabelă, dar şutul lui Cătălin Crişan a lovit bara. Tudor Barta a avut şi el meritul său în păstrarea avantajului de doar două goluri al Victoriei, dar nu a mai avut ce face în minutul 79, atunci când Sîntejudean a stabilit scorul final.

Arieşul a pierdut al doilea meci al sezonului împotriva unei contracandidate la primele locuri, în timp ce Victoria a încheiat cu bine o săptămână grea, după eşecul cu CS Floreşti.

„Toţi făceau mişto de noi după acel joc. Am pierdut atunci pentru că nu am avut determinare şi calitate, dar azi echipa a demonstrat că suntem cei mai puternici din serie. Nu e suficient asta, doar cu numele, pentru că trebuie să o arătăm şi pe teren. Am venit pregătiţi la acest meci şi am obţinut o victorie pe care i-o dedicăm lui Liviu Alexa. Eram îngrijorat după meciul cu Floreştiul, dar astăzi mi-am dat seama că aceasta este valoarea echipei mele şi, când ne vom mobiliza şi vom arăta ca astăzi, e greu să ne bată cineva. Favorită principală la promovare acum cred că e Someşul Dej, pentru că are trei puncte în faţă, dar noi şi Floreştiul ne vom lupta până la final”, a spus antrenorul oaspeţilor, Marius Suller.

„Am întâlnit o echipă foarte bună, care îşi doreşte promovarea, iar calitatea individuală şi-a pus amprenta asupra jocului. Meciul s-a decis în prima repriză. În partea a doua s-a jucat altceva, iar dacă aveam şansă la acea bară se putea schimba cursul jocului. Cred în continuare că locul trei e un obiectiv realizabil”, a declarat şi tehnicianul Arieşului, Artur Podar.

Arieşul Mihai Viteazu

Barta
Moldovan R.
German
Buglea
Mercean
Cîţcăuan
Kiesz
Hidişan
Crişan C.
Mărie
Zbîncă

Au mai intrat: Mariş, Pârţilă, Silaghi, Popa. Antrenor: Artur Podar

Victoria Cluj

Tiut
Manu
Ionescu
Unguruşan
Matiş
Crăciun
Cucuruzan
Giurgiu
Hîmpea
Sîntejudean
Kelemen

Au mai intrat: Pintea, Şoimuşan, Codorean, Şumblea, Longodor. Antrenor: Marius Suller

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. E foarte interesant ce face Liviu Alexa. Simte ca Clujul poate duce 2 echipe si ca U nu e a doua. Vrea el sa ocupe locul lasat liber de incompetenta cronica a conducatorilor de la U. Din pacate, Universitatea, daca mai continua asa, ajunge sa joace mai repede cu Victoria decat ne asteptam. Adica in liga 3.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.