JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat cu 5-2 meciul amical disputat sâmbătă dimineaţa, în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, împotriva Avântului Bârsana.

Partida oficială pe care „studenţii” trebuiau să o dispute astăzi la Tritenii de Jos, în Liga a IV-a, a fost amânată, astfel că „U” a rămas în formă printr-un joc amical disputat împotriva echipei de pe locul 1 din Liga a IV-a Maramureş.

Oaspeţii au marcat două goluri în urma unor greşeli a portarului titular Adrian Rus, însă „dubla” lui Goga şi reuşita lui Salcău au făcut-o pe „U” să intre în avantaj la pauză, 3-2. La reluare, Haţiegan a majorat diferenţa cu un şut la vinclu, până la final trecându-şi numele pe lista marcatorilor şi senegalezul Seck, Universitatea bifând a 11-a victorie din tot atâtea meciuri amicale disputate în 2017.

La jocul de astăzi au asistat aproximativ 100 de spectatori, printre ei aflându-se şi Olimpiu Moruţan, fostul jucător al Universităţii Cluj evoluând aseară pentru FC Botoşani, în Liga I.

„U” Cluj: Rus – Budăcan, Ionescu, Irimie, Manu – Giurgiu, Păcurar – Takacs, Goga, Salcău – Lemac. Au mai intrat: Haţiegan, Hîmpea, Rogozan, Fizeşan, Seck, Fodor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.