JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat „derby-ul mic” al Clujului cu Sănătatea, 2-1, din etapa a 22-a a seriei a cincea din Liga a III-a.

Alb-negrii au profitat de rezultatele din această rundă şi au acum un avans de opt puncte faţă de locul doi în clasament, ocupat de Metalurgistul Cugir, formaţie care are şi un meci în plus.

Cum era de aşteptat, jucătorii lui Adrian Falub s-au aruncat în atac încă din start, dorind să şteargă din memoria suporterilor atât evoluţia slabă din meciul cu CFR 2, cât şi cea din jocul tur cu Sănătatea, încheiat 0-0. Hordouan şi Ene au fost aproape de gol, dar intervenţiile lui Lăzăreanu au păstrat scorul egal.

Portarul „viruşilor” nu a mai avut ce face în minutul 32, atunci când a fost învins din penalty de către Giurgiu. Până la pauză, Hordouan a adus liniştea în jocul echipei sale cu golul de 2-0, iar cele trei puncte păreau acontate încă de la finalul primei reprize.

„Studenţii” nu au mai forţat în partea secundă, iar oaspeţii au fost aproape de gol imediat după reluare, atunci când Bria a fost blocat de Dinu în postură de unu la unu. În minutul 65, oaspeţii au fost la un pas de autogol, Lăzăreanu scoţând reluarea greşită a lui Ţârlea, după care goalkeeper-ul oaspeţilor a mai fost testat doar prin şuturi de la distanţă.

Jocul economicos al “studenţilor” le-a dat curaj “viruşilor”, care au reuşit să aprindă finalul de meci prin golul lui Şoimuşan, din minutul 85. Varodi apoi şi-a încercat şi el şansa, dar şutul său a fost prins de Dinu, în timp ce la poarta cealaltă Lăzăreanu a scos de la vinclu execuţia lui Goga.

Până la urmă s-a încheiat 2-1 pentru “U” Cluj, care a profitat de eşecul Industriei Galda, 0-3 cu ACS Comuna Recea şi are opt puncte avans faţă de locul secund, pe care a ajuns acum Metalurgistul Cugir. Sănătatea, în schimb, a coborât pe locul opt.

“U” Cluj

12
Dinu
13
Manu
17
Cordoş
4
Abrudan
8
Takacs
29
Giurgiu
18
Goga
23
Greu
30
Haţiegan
77
Hordouan
9
Ene

Au mai intrat: Micaş, Ursu, Onicaş, Lemnaru. Antrenor: Adrian Falub

Sănătatea Cluj

33
Lăzăreanu
11
Ţârlea
4
Indreica
24
Matei
20
Paul Cr.
94
Lupu
8
Bria
18
Ciupe
15
Cozma
9
Ceaca
19
Tilincă

Au mai intrat: Şoimuşan, Varodi, Negru. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Ce meciuri chinuite.!!Spiritul U trebuie sa fie și la jucatori nu doar la suporteri.Din pacate jumate din jucatori sunt culeși din țara și nu au cum simți același lucru ca și cei crescuți la U și care au fost dați la o parte nedanduli-se mici o șansa.(ma refer la cei tineri).Deci nimic nu e întâmplator și fiecare primește ce merita mai devreme sau mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.