JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a câştigat mult mai greu decât credea iniţial meciul cu FC Bistriţa, din etapa a 18-a a Ligii a III-a, 1-0.

Singurul gol a fost reuşit de Adrian Lupu, în minutul 22, în repriza a doua oaspeţii având câteva ocazii importante de a marca.

Intraţi pe teren cu gândul la un meci uşor, bistriţenii primind nouă goluri în cele două partide din 2017, Ceaca şi colegii săi au fost la un pas să realizeze surpriza neplăcută a rundei, jocul bistriţenilor fiind departe de cel practicat până acum.

Oaspeţii au avut, printre altele, şi o bară, însă Sănătatea a reuşit să reziste şi să câştige, până la urmă, acest meci, victorie care a adus-o la doar un punct de noul lider al clasamentului, Metalurgistul Cugir, însă Hermannstadt şi Comuna Recea au un meci mai puţin disputat.

„Foarte greu am câştigat, un rezultat extraordinar, dar joc foarte prost, cu nişte semne de întrebare. Dacă Bistriţa ne-a pus probleme, sigur, îmi pare rău pentru ei, dar înseamnă că avem noi nişte probleme şi trebuie să ne dea de gândit asta, pentru că puteau şi să ne bată, la ce ocazii au avut. Pentru noi vor veni meciurile grele şi cu un joc din ăsta… Adică, ei abia s-au strâns de la Liga a IV-a şi a V-a, iar noi avem pretenţii. Luni la antrenament cred că o să avem o discuţie cu toţi jucătorii, că dacă nu ne trezim acum, va fi foarte greu”, ne-a spus antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc, supărat pe jocul elevilor săi.

Pentru “viruşi” urmează un derby judeţean săptămâna viitoare, în deplasare cu Unirea Dej.

Sănătatea Cluj

Lăzăreanu
Deneş
Negru
Matei
Bucur
Lupu
Ciupe
Flueraş
Vitan
Ititesc
Ceaca

Au mai intrat: Bria, Misăraş, Someşan. Rezerve: Todoran, Joel, Bălătici, Gaşpar. Antrenor:Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.