JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a continuat seria victoriilor şi cu Unirea Floreşti, 5-1, într-un meci din etapa a 20-a disputat la Baza „Dan Anca”.

Goga şi colegii săi au avut probleme în a-şi fructifica ocaziile create în prima repriză, atunci când au primit, de altfel, al doilea gol din 2017, însă au rezolvat jocul şi pe fondul căderii fizice a floreştenilor.

Unirea a fost, potrivit programului, echipa gazdă în acest meci, iar elevii lui Ioan Maja au reuşit şi performanţa de a fi egalii „studenţilor” timp de 50 de minute. După ce Takacs a deschis scorul şi cu „sprijinul” portarului Grămadă, în minutul 29, imediat Zbâncă a profitat de o respingere greşită a lui Irimie şi l-a învins pe Man cu un şut sub transversală.

Acelaşi Grămadă, ajutat şi de bară, a reuşit să păstreze poarta intactă până la pauză, însă, aşa cum era de aşteptat, floreştenii au început să cadă fizic după reluare odată cu trecerea timpului.

Haţiegan, Ionescu, Goga şi Seck “Vasile” au marcat, pe rând, în repriza secundă, aducând a 17-a victorie a Universităţii în acest sezon, Unirea având meritul de a se autodepăşi în faţa viitoarei campioane a Ligii a IV-a.

Pentru “U” urmează, teoretic, cel mai dificil meci din acest retur, jucătorii pregătiţi de Marius Popescu urmând s-o întâlnească pe Cluj Arena, vineri seara, pe Sticla Turda, singura echipă pe care nu au învins-o în prima parte a campionatului.

Unirea Floreşti

Grămadă
Rakoczi
Silaghi
Rus
Madru
Proca
Cîţcăuan
Mureşan M.
German
Balint
Zbâncă

Au mai intrat: Kallos, Grigorean, Brici, Munteanu. Antrenor: Ioan Maja

“U” Cluj

Man
Manu
Irimie
Abrudan
Budăcan
Giurgiu
Rogozan
Haţiegan
Goga
Takacs
Lemac

Au mai intrat: Ionescu, Hîmpea, Seck, Fizeşan. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.