JSport.roJSport.ro

img_1620-copy_1024x683Sticla Arieşul Turda a reuşit să câştige, 4-2, meciul cu Ardealul Cluj, ultimul al etapei a 14-a a Ligii a IV-a. Partida s-a disputat joi seara, pe o ceaţă densă la baza din cartierul clujean Someşeni, acolo unde oaspeţii s-au desprins decisiv pe finalul primei reprize.

A fost 3-0 pentru turdeni în minutul 45, după golurile lui Cocoară şi Silaghi, ultimul autor a unei “duble”, chiar înainte de pauză gazdele reducând din diferenţă prin Hociung. Clujenii au început mai bine partea secundă, Feraru transformând un penalty pentru 2-3, la acea fază Kiesz fiind eliminat de la Turda, după un henţ în postură de ultim apărător.

Mărie a punctat pentru 4-2 în minutul 63, imediat, însă, oaspeţii rămânând în nouă jucători, Cocoară fiind eliminat după două gabene. De altfel, această fază i-a nemulţumit serios pe turdeni, care, prin vocea antrenorului Artur Podar, au precizat, la final, că se simt vânaţi de AJF Cluj.

Sticla a reuşit să reziste fără să mai primească gol şi a câştigat un meci care nu o ajută, totuşi, să urce înapoi pe locul trei, din cauza golaverajului mai slab faţă de CS Floreşti, cele două echipe urmând să se întâlnească sâmbătă, în meci direct.

„Am câştigat, dar sunt tare supărat pe arbitraj. Am impresia că ne vânează cei de la AJF. Nu am vrut să mă leg de arbitraj niciodată, dar nu se mai poate. Cu Gherla am avut 11 metri clar în minutul 89, iar azi cartonaşe galbene se dădeau repede într-o direcţie şi împotriva adversarilor nimic. Mă deranjează asta şi nu e primul meci. Băieţii ăştia muncesc, chiar dacă sunt amatori, dar nu poţi să-ţi baţi joc de munca unor jucători. Lăsând la o parte arbitrajul, azi ne-am făcut noi meciul greu, pentru că am ratat cred că vreo patru ocazii singur cu portarul în prima repriză. Având în vedere că am evoluat şi cu doi în minus, sunt mulţumit de joc”, a spus antrenorul oaspeţilor, Artur Podar.

„A fost ok azi pentru mine, m-a mulţumit efortul jucătorilor mei şi ne pregătim acum pentru meciul de duminică, din Liga Elitelor. M-a mulţumit, spre exemplu, şi prestaţiile lui Farkas şi Hociung, pe care îi am în vedere pentru Elite. A ratat şi Turda mult azi, a meritat victoria în acest meci. Despre arbitraj eu zic că a fost bun, cu greşeli inerente, care sunt la fiecare meci, dar fără probleme”, a declarat şi tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan.

ardealul-clujArdealul Cluj

25
Farkas
3
Feraru
21
Deneş
4
Şandor
11
Gabor
7
Papp
22
Grigore
6
Sitaru
7
Bococi
8
Botea
9
Hociung

Au mai intrat: Matiş, Mureşan. Antrenor: Călin Moldovan

sticla-turdaSticla Turda

21
Ursu
5
Szakacs
19
Moldovan Rareş
17
Soporan
2
Cecălăcean
7
Silaghi
8
Savu
4
Cocoară
11
Kiesz
9
Lăkătuş G.
13
Mărie

Au mai intrat: Tothăzan, Coroiu. Antrenor: Artur Podar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.