JSport.roJSport.ro

IMG_2944_1200x800Derby-ul „Unirilor” din Liga a III-a a fost decis în prelungiri, atunci când gazdele de la Jucu au marcat prin Vlad Opriş golul izbăvitor în urma unei lovituri de colţ.

Până la acel moment, meciul din etapa a 22-a din seria a cincea a fost unul echilibrat, cu un mic plus pentru oaspeţi, dejenii ratând un penalty în prima repriză prin Nalaţi, şi două ocazii mari la aceeaşi fază, în partea secundă, prin Florin Blaj şi Bălţoi. Lovitura de la 11 metri parată de Horvat le-a dat încredere, însă, elevilor lui Gheorghe Barbu, tehnician care nu a putut conta vineri pe cinci jucători importanţi, nou-intratul Brumă ratând cea mai mare ocazie a gazdelor, în a doua repriză.

Pe final, în urma unei lovituri de colţ, norocul le-a surâs jucanilor, Opriş stabilind scorul final după o lovitură de cap şi a adus trei puncte echipei sale, care a urcat pe locul trei în clasament. Unirea a profitat de protestul celor de la CSM Sighet, care au refuzat să facă deplasarea la Oşorhei, dar s-au apropiat şi la trei puncte de Avântul Reghin, formaţie care a pierdut surprinzător pe teren propriu cu AFK Csikszereda.

„A fost un meci foarte echilibrat, ei au ratat şi un 11 metri, să nu uităm, dar cred că un egal era mai echitabil. Noi suferim, avem probleme mari, ne-au lipsit şi cinci titulari clari, cu experienţă, am mai scos şi doi jucători din lot pentru indisciplină, dar voi juca cu aceşti copii şi mergem înainte. Că vom termina pe locul trei sau patru vom vedea, dar se vede că nu mai avem putere, jucătorii sunt sleiţi, bulversaţi de anumite lucruri. Am obţinut o victorie, ne prinde bine, dar nu ştiu cât o meritam”, a declarat, pentru CJSport.ro, antrenorul gazdelor, Gheorghe Barbu.

„Am avut ocazii, dar ăsta-i fotbalul, trebuie să o bagi în poartă ca să poţi să câştigi. Eu îmi felicit echipa, băieţii au făcut un joc foarte bun, au demonstrat că sunt nişte prieteni în teren şi că numai aşa se poate. Suntem o echipă mică, dar care am crescut foarte mare. Îmi pare rău de rezultat pentru băieţi, dar i-am felicitat şi sunt mândru că am putut să merg cu băieţii ăştia de la zero şi suntem unde suntem. O menţiune şi pentru Ionescu, care a jucat ieri 90 de minute în echipa UBB, azi încă 60 şi acum 90 aproape fără greşeală. Nu ştiu cine mai poate duce, în două zile, 240 de minute”, ne-a spus şi tehnicianul Dejului, Alpar Meszaros, ambii antrenori, de altfel, fiind nevoiţi să-şi cedeze câţiva jucători echipei Universităţii Babeş-Bolyai, cea care a câştigat vineri titlul naţional.

Dacă jucanii au urcat pe locul trei în clasament, Unirea Dej a rămas pe locul 11, cu 22 de puncte.

Unirea Jucu: Horvat – Budăcan, Pistol, Opriş, Siecoban – Chiş, Luca – Makin, Pintea, P. Pop– Bucur. Au mai intrat:  Brumă, Coţi, Giurgean. Antrenor: Gheorghe Barbu

Unirea Dej: Sălăjan – Podină, Ionescu, Kovacs, Plăian – Pop, Nalaţi – Ekollo, Nanou, Blaj Fl – Bălţoi. Au mai intrat: Blaj Al, Muntean. Antrenor: Alpar Meszaros

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.