JSport.roJSport.ro

12988128_1112948292097905_1001211561_nArieşul Mihai Viteazu şi Ardealul Cluj au deschis, joi după-amiaza, etapa a 19-a a Ligii a IV-a, cu un meci în care s-au marcat cinci goluri. Gazdele s-au impus cu 4-1, dar după un joc pe care Ardealul l-a început mult mai bine.

Tinerii jucători ai lui Călin Moldovan au avut 1-0, prin golul lui Rus, şi şansa de a-şi dubla avantajul pe tabelă, însă Arieşul s-a trezit la momentul oportun şi experienţa superioară şi-a spus cuvântul pe parcursul meciului. După ce au întors rezultatul până la pauză, echipa care ocupa locul şase înaintea acestei etape şi-a făcut jocul uşor în partea a doua şi a securizat cele trei puncte, golurile gazdelor fiind marcate de Fechete, Ignat şi Ionuţ Mercean, ultimul autor a unei “duble”.

13022271_1112990848760316_161807473_nDe menţionat că, la intrarea pe teren, jucătorii Arieşului au ţinut în mână un banner cu mesajul “Vrem dreptate”, adresat comisiilor AJF Cluj. Acestea vor judeca evenimentele de la meciul de săptămâna trecută cu Someşul Gilău, atunci când un jucător al gazdelor a fost acuzat că a evoluat pe o altă legitimaţie. După acel meci, însă, şi Someşul a făcut contestaţie, oficialii din Gilău spunând că un fotbalist al Arieşului a jucat deşi ar fi fost suspendat.

“Ardealul e o echipă tânără, muncitoare, care ne-a pus probleme la început, dar după 0-1 ne-am trezit şi am început să ne dăm şi noi drumul la joc. Repriza a doua a fost a noastră şi am câştigat un meci fără prea mari emoţii, poate cu excepţia începutului de partidă. Totuşi, gândul nostru este tot la meciul de la Gilău, din acest motiv am intrat şi cu acel banner pe teren prin care cerem să se facă dreptate. Noi sperăm că vom câştiga cu 3-0 acel meci”, ne-a declarat căpitanul Arieşului, Tudor Barta.

“Am început foarte bine jocul, am deschis scorul şi am avut o ocazie să facem 2-0, dar apoi pe contraatac am luat gol. Poate şi lipsa de experienţă a contat mai apoi, am avut şi patru jucători născuţi în anul 2000 pe teren, am făcut şi greşeli mari în zona centrală, dar eu sunt mulţumit pentru copilaşi. A fost un joc ok”, ne-a precizat şi tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan, care a folosit în acest meci jucătorii cu minute puţine în Liga Elitelor U19, campionat în care Ardealul se află la un punct în spatele locului 1.

Arieşul: Barta – Mureşan, Popa, Florea, Boboia – Mercean I, Kiesz, Ignat, Mercean V. – Fechete, Goia. Au mai intrat: Rus, Oltean, Rasteiu şi Partila. Antrenor: Dorel Mureşan

Ardealul: Farkas – Şandor, Popa, Varga, Tarcea – Deneş, Covaci, Bălan, Soporan – Rus şi Ţapoi. Au mai intrat: Tasnady, Sitaru si Balaj. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.