JSport.roJSport.ro

img_9976_1024x683Olimpia Gherla a câştigat primul meci al penultimei etape a turului Ligii a IV-a, 5-2 la Cluj-Napoca, pe terenul Viitorului Mihai Georgescu.

Din cauza unei etape intermediare în Liga Elitelor, echipa de bază a clujenilor a jucat la Drobeta Turnu Severin, astfel că la partida contra gherlenilor s-a prezentat formaţia care evoluează în campionatul de juniori al Ligii a IV-a.

Tinerii jucători pregătiţi de Alin Bărăian au făcut o figură frumoasă şi s-au ţinut aproape de mai experimentaţii lor adversari mai ales în prima repriză, odată cu trecerea timpului oaspeţii reuşind, însă, să înlăture orice emoţie în privinţa echipei învingătoare.

Aflaţi pe locul doi în clasament, gherlenii au înscris de cinci ori în poarta Viitorului, Sergiu Pop, Salac, Bondor, Alex Rus şi Dascăl, ultimul autor al unui eurogol de la aproximativ 35 de metri, marcând pentru formaţia care a egalat-o la puncte pe „U” Cluj. De partea cealaltă, Paul Cristea a izbutit o „dublă” pentru Viitorul, formaţie care se află, la seniori, pe locul 12 în clasament, jucătorii care au evoluat astăzi situându-se pe podium în campionatul juniorilor.

„Ne-am prezentat chiar foarte bine la acest meci, având în vedere vârsta pe care noi o avem. Am jucat cu o echipă matură, iar în prima repriză am ţinut foarte bine jocul la centrul terenului. Mă mulţumeşte şi faptul că jucătorilor nu le-a fost frică absolut deloc să intre în contact cu adversarii şi să ţină de minge, demonstrând că nu întâmplător suntem pe locul doi la juniori. Îi felicit şi sper să o ţină tot aşa, cu multă muncă o să fim acolo sus”, a spus antrenorul juniorilor de la Viitorul, Alin Bărăian.

„Suntem bucuroşi de rezultat, de dăruirea băieţilor, dar păcat că am luat acele două goluri pe un fond de relaxare. Nu s-a pus problema învingătoarei, dar noi suntem mult mai pretenţioşi şi aşteptăm mai mult întotdeauna de la ei. Aşteptăm acum ultimul meci din tur, după care vacanţa binemeritată. Am făcut un tur peste aşteptările tuturor, nu şi ale noastre, pentru că noi îi ştim pe băieţi, dar e foarte greu pentru că nu ne ajută absolut nimeni deocamdată. Avem promisiuni că va fi mai bine din primăvară şi sperăm să reuşim să o ţinem pe acelaşi drum şi în retur”, ne-a spus şi unul dintre antrenorii gherlenilor, Csaba Kilin.

viitorul-mihai-georgescuViitorul Mihai Georgescu

Jeler
Chira
Barz
Belei
Istenes
Paul Cristea
Moldovan
Vescan
Săntămărean
Tasnady
Rusu

Au mai intrat: Baghi, Aşchilean, Socaciu, Chezan. Antrenor: Alin Bărăian

olimpia-gherlaOlimpia Gherla

Drăgan
Stupinean
Pop S.
Popovici
Gliga
Chendrean
Pop Fl.
Balint
Dascăl
Rus Al.
Bondor

Au mai intrat: Salac, Sămărtean, Anghel, Fodor. Antrenori: Csaba Kilin, Laur Aştilean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.