JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj nu a avut mari probleme în meciul cu CS Oşorhei, din etapa a 24-a a Ligii a III-a, câştigând cu 3-0. Succesul i-a fost dedicat de către jucători finanţatorului Aurelian Ghişa, cel care îşi va sărbători ziua de naştere săptămâna viitoare.

Doar cu „secundul” Csaba Kis pe bancă, antrenorul Marius Semeniuc acuzând o răceală şi rămânând acasă, clujenii au jucat mult mai bine decât în ultimele meciuri. De altfel, până la golul lui Ititesc, din minutul 28, aceştia au mai ratat două ocazii mari, inclusiv o bară.

Sănătatea nu a redus ritmul nici în repriza secundă, Lupu din penalty şi „rezerva” Gaşpar stabilind, în cele din urmă, scorul final, misiunea clujenilor fiind uşurată şi de către oaspeţi, care au rămas în inferioritate numerică la 2-0. Succesul i-a fost dedicat finanţatorului Aurelian Ghişa, jucătorii având şi un tricou cu mesajul “La Mulţi Ani, Doctore” (foto jos) alături de care au sărbătorit golurile.

A fost o victorie care o urcă un loc pe Sănătatea în clasament, „viruşii” ajungând pe patru datorită înfrângerii celor de la FC Zalău în faţa Metalurgistului Cugir. Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la a 12-a victorie din acest sezon a formaţiei clujene, care va sta în runda următoare.

Sănătatea Cluj

21
Todoran
4
Misăraş
3
Negru
24
Matei
2
Bucur
94
Lupu
18
Ciupe
17
Yuh
19
Vitan
96
Ititesc
9
Ceaca

Rezerve: Lăzăreanu-Bălătici, Someşan, Gaşpar, Bria, Flueraş, Lazăr. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.