JSport.roJSport.ro
foto: Carmen Bizău

Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0 în meciul cu ASU Poli Timişoara, din etapa a 23-a a Ligii a II-a, rezultat care a urcat-o pe locul trei în clasament.

Victoria a venit, însă, într-o zi tristă pentru fanii Universităţii. Radu Ţenter, fiul antrenorului de baschet Marcel Ţenter şi un membru cunoscut al Peluzei „Şepcile Roşii”, se află în moarte cerebrală, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie duminică seara.

Obligată să învingă pentru a urca pe podium, „U” a început neaşteptat de moale acest joc. Timişorenii au fost mai periculoşi în primele 20 de minute, iar clujenii au fost norocoşi atunci când mingea trimisă de Plămadă din foarfecă a lovit bara.

Între ocaziile bănăţenilor, Gavra a trecut şi el pe lângă gol la un şut respins de Morariu, dar la pauză s-a intrat cu 0-0, după o primă repriză în care jucătorii lui Bogdan Lobonţ le-au rămas datori fanilor. Totul s-a uitat, însă, la 10 minute după pauză.

Taub a profitat de o neglijenţă în defensiva timişoreană şi l-a ajutat pe Axente să înscrie unul dintre cele mai uşoare goluri ale carierei. Reuşita „studenţilor” clujeni a liniştit meciul, iar trupa lui Lobonţ a controlat fără prea mari probleme restul partidei. Timişorenii au fost prea puţin periculoşi pentru a-i da emoţii lui Dur-Bozoancă, doar în minutul 90 portarul clujenilor având ceva de lucru, ba chiar Goga putea să majoreze avantajul clujenilor.

S-a terminat 1-0 pentru „U” Cluj, care a urcat pe locul trei în clasament, cu un punct peste Petrolul Ploieşti şi la două în spatele liderului Sportul Snagov.

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Berci
Abrudan
Ursu
Taub
Florescu
Giurgiu
Căpuşă
Goga
Gavra
Axente

Au mai intrat: Haţiegan, Coman Al., Pârvulescu. Antrenor: Bogdan Lobonţ

ASU Poli Timişoara

Morariu
Cojocaru
Scutaru
Mera
Jurj
Dros
Vasile
Schieb
Ignea
Manea
Plămadă

Au mai iintrat: Bedea, Ene M., Trif. Antrenor: Cosmin Petruescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.