JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a câştigat cu 2-1 meciul împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş 2, după un joc în care ocaziile ratate de clujeni se puteau răzbuna.

Intervenţiile lui Lăzăreanu şi imprecizia la finalizare a sibienilor au păstrat avantajul minim pentru clujeni, care au irosit câteva şanse imense la poarta oaspeţilor.

A fost a treia victorie la rând, în schimb, pentru „viruşi”, care au şanse mari să termine în primele şase echipe ale campionatului.

„Victorie şi atât. A fost un joc încâlcit, victorie norocoasă, a fost prima oară când am fost dominaţi fizic. Singura explicaţie e că nu suntem obişnuiţi să jucăm din trei în trei zile, iar asta s-a văzut. Nu am avut noroc nici în faţa porţii, foarte multe ratări, dar ne bucurăm că am luat trei puncte şi am legat trei victorii la rând. Ne aşteaptă o săptămână mai relaxată acum şi sperăm la locul şase, mai ales dacă celor de la Unirea li se vor lua trei puncte după acel meci cu Dejul. Dar trebuie să jucăm şi noi, să nu stăm la jocul rezultatelor”, a spus unul dintre antrenorii Sănătăţii, Csaba Kis.

Mai jos aveţi o galerie foto de la acest joc şi înregistrarea completă a partidei, transmisă de CJSport.ro.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.