JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj şi-a luat rămas-bun de la Liga a III-a în această seară, adversara de pe Cluj Arena fiind Industria Galda. ,,Studenţii” au încheiat sezonul competiţional cu o victorie, scor 4-1.

Oaspeţii au deschis scorul la câteva minute după startul partidei, după o erorare în apărarea clujenilor, prin Mureşan, 0-1. Goronea (13) a semnat o ocazie importantă a echipei sale, şutul său de la marginea careului lovind plasa laterală. Universitatea Cluj a replicat prin două acţiuni consecutive ale lui Cordoş (16, 18), dar tabela a rămas neschimbată.

Gazdele au continuat să atace poarta lui Angeru, Cordoş (35) a egalat în urma unei lovituri de cap, 1-1, iar două minute mai târziu Ursu şi-a dus echipa în avantaj, 2-1, acesta fiind şi scorul pauzei.

Ene şi Hordouan (55) au ,,complotat” la o fază, dar Angeru a fost atent şi a respins din faţa mijlocaşului “U”-ist. Clujenii au mărit diferenţa pe tabelă datorită atacantului Ene (59), care a înscris din careul mic, 3-1. Florescu a semnat o nouă ocazie a gazdelor, dar mingea trimisă de el s-a dus pe lângă poarta adversarilor. Hordouan a închis lista marcatorilor, după o pasă primită de la Lemnaru, 4-1, acesta fiind şi rezultatul final al partidei.

Acest meci a avut şi trei premiere, prima fiind încheierea carierei de arbitru a tuşierului Sergiu Albu. Gabriel Giurgiu a împlinit 200 de meciuri în tricoul ,,alb-negru”, fiind premiat la finalul jocului (video), iar Valentin Lemnaru a bifat meciul 100 în această seară pentru Universitatea Cluj.

FC Universitatea Cluj

1
Albuţ
14
Micaş
17
Cordoş
4
Abrudan
8
Takacs
29
Giurgiu (C)
10
Florescu
30
Haţiegan
7
Ursu
77
Hordouan
9
Ene

Au mai intrat: Greu, Lemnaru, Salcău, Telcean. Antrenor: Adrian Falub.

Industria Galda

89
Angeru
98
Boancă
97
Olar
15
Haiduc (C)
23
Frentiu
11
Sîrbu
7
Lupşan
9
Baghiu
14
Costea
17
Goronea
1
Mureşan

Au mai intrat: Moga, Dup, Vonya. Antrenor: Silviu Miron.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.