Meciul dintre Sănătatea Cluj şi Gloria Bistriţa a început cu un moment care va rămâne unic în amintirea lui David Gorgan.

Jucătorul Şcolii de Fotbal „Dan Matei” a împlinit chiar astăzi 10 ani şi a dat lovitura de începere a partidei din Liga a III-a.

Unul dintre cei mai promiţători fotbaliştii ai şcolii clujene, micuţul mijlocaş nu e străin de Sănătatea Cluj. În luna august, acesta chiar a participat şi la câteva antrenamente ale „viruşilor”, iar Dan Matei, unul dintre antrenorii Sănătăţii, continuă să-l aducă cel puţin o dată pe lună la o şedinţă de pregătire a echipei din Liga a III-a.

“David este unul dintre cei mai talentaţi copii din ţară. Câteva cuvinte sunt suficiente pentru descrierea lui: pasiune, dorinţă, atitudine și devotament faţă de cel mai frumos sport, fotbalul”, a spus antrenorul micului fotbalist, Dan Matei.

David nu le-a purtat noroc, însă, jucătorilor mai mari din Liga a III-a, care au remizat, 2-2, cu Gloria Bistriţa. Mai jos aveţi câteva fotografii de la acest meci, precum şi înregistrarea partidei.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte