JSport.roJSport.ro
foto: Carmen Bizău

CFR Cluj 2 s-a impus cu 1-0 în derby-ul Clujului din Liga a III-a.

Mailat, după o oră de joc, a marcat singurul gol al partidei din Gruia, la finalul căruia feroviarii au urcat pe locul trei.

Sâmbătă are loc meciul dintre Minaur Baia Mare şi Csikszereda Miercurea Ciuc, iar orice alt rezultat în afara victoriei gazdelor îi va menţine pe clujeni pe această poziţie.

Mai jos aveţi declaraţiile celor doi antrenori la finalul meciului din Gruia, plus o galerie foto de la această partidă, alături de înregistrarea video completă. De menţionat că Sebastian Chelariu, jucătorul Sănătăţii care a fost luat cu ambulanţa de pe teren, şi-a fracturat clavicula în momentul căzăturii.

Suntem fericiţi pentru victorie, dar nu neapărat pentru că i-am bătut pe cei de la Sănătatea. Le-am spus şi băieţilor, este un meci ca toate celelalte şi nu îl consider un derby. Sigur, se întâlnesc două echipe din Cluj, dar am încercat să jucăm cât s-a putut pentru că a fost destulă încrâncenare de ambele părţi. Ştiţi cum e, se întâlnesc prin oraş şi toată lumea vrea să câştige. Dar zic că a fost un spectacol destul de bun. Am suferit un pic în 10, era normal, dar bine că s-a terminat cu bine”, a spus antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan.

E supărare, pentru că nu meritam să pierdem. Dar poate şi noi trebuia să jucăm aşa cum am făcut-o după golul primit. Am presat, am avut ocazii, dar de câteva etape nu reuşim să prea înscriem. La antrenament lucrăm, încercăm, dar văd că la meciuri nu fructificăm. A fost un meci încrâncenat, dar la ce ocazii am avut un egal era mai echitabil. Plus că, la golul lor, zidul cred că a fost mutat la 12-13 metri, şi observatorul a zis asta, iar faultul a fost prea uşor acordat. Dar trebuia să fim noi mai atenţi, să nu primim gol şi să marcăm. Văd că şi CFR-iştii s-au bucurat enorm după această victorie, înseamnă că suntem o nucă tare”, a precizat şi tehnicianul Sănătăţii, Csaba Kis.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.