galerie foto: Cosmina Măcicăşan

Universitatea Cluj a pierdut, 0-2, prima manşă a barajului de promovare în Liga 1, împotriva celor de la Hermannstadt.

„Studenţii” au primit două goluri în două minute în repriza secundă, iar obiectivul revenirii în Liga 1 pare că se va mai amâna cel puţin un an.

Cele două echipe au început jocul conştiente de faptul că promovarea se decide la Sibiu, aşa că niciuna nu a riscat nimic. Prima ocazie a venit după o gafă a lui Coman, însă Tsomou s-a împiedicat în minge şi nu a putut finaliza, după care Goga, cu două şuturi care l-au întins pe Căbuz, a semnat primele şanse de gol pentru gazde. Tătar, în minutul 28, a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, atunci când şutul său din lovitură liberă a căzut pe bara lui Dur-Bozoancă, iar la pauză s-a intrat cu 0-0.

„U” a început tare repriza secundă, iar Pîrvulescu a irosit o şansă mare la poarta lui Căbuz. Goga a fost din nou aproape de gol printr-un şut de la distanţă, în minutul 54, dar Tsomou a fost cel care a ratat ocazia meciului. Acesta scăpat singur cu Dur-Bozoancă în minutul 60, dar a trimis lamentabil, iar scorul a rămas egal.

Şutul lui Popovici nu i-a creat apoi mari emoţii lui Dur-Bozoancă, însă execuţia lui Petrişor Petrescu, din minutul 79, a modificat tabela. Portarul Universităţii nu a ajuns la mingea expediată de mijlocaşul oaspeţilor, iar clujenii au resimţit din plin şocul. La faza imediat următoare, Tsomou a scăpat iar singur cu Dur-Bozoancă, dar acum a avut mai mult noroc şi a majorat avantajul echipei sale.

Anesteziaţi de cele două goluri, elevii lui Lobonţ au căutat în zadar reuşita care să le dea şanse mai mari în retur, iar meciul s-a încheiat cu victoria Sibiului, 2-0. Manşa a doua va fi miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul din Sibiu, acolo unde „U” are nevoie de un miracol pentru a promova în prima ligă.

Partida de pe Cluj Arena s-a încheiat cu incidente însă, după ce un fan, din câte se pare al Universității, a intrat pe teren şi s-a îndreptat spre galeria clujeană. Câţiva suporteri din peluză au intrat şi ei pe pista de atletism să-și apere colegul, moment în care şi-au făcut apariţia jandarmii, unul dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale. Revenim cu detalii despre acest subiect.

“U” Cluj

21
Dur-Bozoancă
3
Berci
17
Cordoş
28
Ursu I.
7
Coman Al.
10
Florescu
29
Giurgiu
19
Pîrvulescu
18
Goga
23
Greu
93
Gavra

Au mai intrat: Taub, Axente, Coman M. Antrenor: Bogdan Lobonţ

FC Hermannstadt

1
Căbuz
17
Tătar
4
Stoica
30
Dandea
71
Măţel
5
Dâlbea
44
Dumitriu
23
Popovici
24
Lendric
7
Petrescu
9
Tsoumou

Au mai intrat: Antonov, Axinte, Da Silva. Antrenor: Vasile Miriuţă

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.