Viitorul Cluj a devenit campioana Ligii a IV-a, după ce a terminat la egalitate, 3-3, meciul decisiv cu Victoria Cluj (CS Supporter în acte).

A fost un joc nebun, cu 3-0 la pauză pentru puştii Viitorului, însă adversarii au egalat în partea secundă.

Nu s-au mai jucat prelungiri, pentru că, potrivit AJF Cluj, Viitorul a fost mai bună la rezultatele directe din mini sezonul regulat (n.r. 0-1 şi 3-1) aşa că a obţinut dreptul de a reprezenta judeţul Cluj la baraj. Doar că oficialii Victoriei Cluj vor face contestaţie, pe motiv că regulamentul ar fi presupus, iniţial, prelungiri la scor egal şi, spun ei, “s-ar fi schimbat peste noapte”.

După un început mai bun al formaţiei care l-a adus pentru acest meci pe Gică Barbu pe bancă, Viitorul a deschis scorul la o gravă greşeală de portar. Tudose a degajat în Pintea, iar mingea a intrat în poartă. Era minutul 29, iar alb-roşii au căzut. Până la pauză au mai luat două goluri, de la Denis Fărăgău şi acelaşi Adrian Pintea.

În partea secundă, însă, Victoria a reuşit să reducă repede din handicap, prin Bucşă, iar apoi a împins jocul spre poarta lui Moldovan. Până în minutul 65 a reuşit să şi egaleze. Paul Dîrjan şi Danciu, ultimul din penalty, au făcut ca scorul să arate 3-3. Eric Bartos a fost eliminat mai apoi de la Viitorul, însă puştii lui Marius Popescu s-au apărat perfect în 10 oameni.

Cu portarul Nicoară în careul advers pe final, Victoria nu a mai reuşit să înscrie golul izbăvitor, iar Viitorul a devenit campioana celui mai scurt sezon din istoria Ligii a IV-a. Clujenii aşteaptă acum tragerea la sorţi să vadă dacă vor juca şi primul tur al barajului, adică un meci într-o singură manşă cu o altă campioană a Ligii a IV-a. Dacă norocul la va surâde, atunci vor merge direct la meciurile decisive, tur-retur, cu una dintre echipele codaşe din clasamentul final al Ligii a III-a.

Mai jos aveţi o galerie foto de la acest meci, iar pe pagina de Facebook a CJSport găsiţi şi ultimele minute ale partidei de la baza “Dan Anca”.

Viitorul Cluj: Moldovan – Bartoş R, Bartoş Er, Duda, Istrate, Râză, Maxim, Fărăgău, Hîmpea, Pintea, Dolghi. Rezerve: Stângă, Ognean, Pojar, Aparascăi, Pop, Popa, Puşcă, Matiş, Resteşan. Antrenor: Marius Popescu

Victoria Cluj: Tudose – Chifu, Pop S, Feher, Kelemen, Bucşă, Pop Vl, Saroşi, Lamah, Pop V, Danciu. Rezerve: Nicoară, Dîrjan V, Dîrjan P, German, Gyonos, Hacicu, Rusu. Antrenor: Gheorghe Barbu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.