Vulturul Mintiu-Gherlii a câştigat în minutul 82 derby-ul pentru locul 1 din Liga a IV-a cu Arieşul Mihai Viteazu, scor 1-0.

Singurul gol a fost marcat de Răzvan Andronic, transferul de marcă reuşit de “vulturi” în pauza competiţională.

A fost un meci echilibrat în cea mai mare parte. Ambele formaţii au trecut pe lângă gol, dar insistenţa şi plusul de determinare ale gazdelor au făcut, până la urmă, diferenţa. Mintiul s-a apropiat la 3 puncte de liderul Arieşul Mihai Viteazu, dar are un meci mai puţin disputat.

Formaţia pregătită de antrenorul-jucător Dan Matei va fi campioană dacă îşi va câştiga cele cinci meciuri rămase din acest sezon.

“Astăzi, cea mai importantă a fost atitudinea băieţilor. O adevărată familie, toţi au jucat unul pentru altul. A fost un campionat greu. Ne-am îndepărtat, ne-am apropiat iar, suntem pe locul 2 acum, dar luăm meciurile pas cu pas. Mai avem câteva etape, le câştigăm pe toate şi vom fi pe primul loc”, a spus Dan Matei.

“Din păcate pentru noi a fost a treia etapă fără gol marcat. Cred că am făcut un joc destul de bun, nici ei nu au fost peste noi. Puteam, cred, să fragmentăm mai mult jocul pe final, puteam lua un punct dacă eram mai atenţi şi mai pragmatici. Îi felicit pe cei de la Mintiu, poate unii dintre ei şi-au dorit mai mult victoria decât unii dintre ai noştri. Dar mai sunt patru etape, campionatul nu e jucat. Ei au un program mult mai greu decât al nostru”, a declarat, la final, şi antrenorul Arieşului, Valentin Şandru.

Mai jos aveţi o galerie foto de la meci, dar şi un filmuleţ cu golul marcat, bucuria de la final a Mintiului şi torţele aprinse în tribună în repriza a doua. Tot din tribune s-a auzit, dintr-o boxă, şi imnul UEFA Champions League, o dovadă în plus că la Mintiu-Gherlii s-a jucat pentru locul 1 în clasament.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Todoran
Timoc
Pop S.
Pop D.
Balint
Bucşă
Matei
Toma
Tothăzan
Rus Al.
Gaşpar

Au mai intrat: Petrean, Andronic, Bocoş. Antrenor: Dan Matei

Arieşul Mihai Viteazu

Varga
Cîţcăuan
Moldovan R.
Buglea
Mercean
Pîrţilă
Fru Gustave
Lamah
Drăgan
Coltor
Busuioc

Au mai intrat: Szabo, Gall An, Mureşan C, Mărie. Antrenor: Valentin Şandru

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte