foto: Cosmina Măcicăşan

Universitatea Cluj a pierdut, scor 0-5, meciul amical cu PAOK Salonic, prin care a fost sărbătorit Centenarul clubului.

Într-un meci în care diferenţa de valoare între o echipă de Liga a II-a şi una care se luptă pentru calificarea în Liga Campionilor s-a văzut din plin, fanii Universităţii au rămas mai mult cu amintirea show-ului făcut de organizatori în pauză.

Meciul de pe Cluj Arena a început cu un şut bun al lui Firmino, dar apoi „U” a trecut tot mai rar centrul terenului până la pauză. PAOK a înscris în minutul 5, prin Limnios, aflat într-o poziţie la limita offside-ului, după care Pelkas a ratat o şansă mare de a fac 0-2.

Diferenţa de valoare s-a văzut apoi din plin, iar PAOK a dominat fără mari probleme pe Cluj Arena. Căpitanul grecilor nu a mai ratat ţinta în minutul 27, atunci când l-a învins din apropiere pe Dur-Bozoancă, iar echipa lui Abel Ferreira şi-a dublat avantajul. Goga a adus aminte că „U” e echipa gazdă şi a trimis un şut foarte aproape de vinclul lui Melissas, dar imediat grecii au lovit din nou acolo unde a durut mai tare, pe tabelă. Douglas a avut o execuţie perfectă în minutul 31 şi a făcut inutilă intervenţia lui Dur-Bozoancă, iar meciul de Centenar al clujenilor devenea un spectacol al grecilor

După show-ul special pregătit de organizatori la pauză, de la vestiare a ieşit o echipă a Universităţii în care Dulca a făcut mai multe modificări. Giurgiu şi Abrudan au primit meciul de adio, iar fanii „studenţilor” au putut vedea la lucru şi ceilalţi jucători din lotul lui „U”. În faţa a aproximativ 7.000 de spectatori, o parte dintre ei părăsind stadionul, însă, încă după spectacolul de la pauză, PAOK nu a mai forţat în partea secundă.

A fost o repriză în care cei doi antrenori au rulat tot lotul avut la dispoziţie, grecii având 16 rezerve la acest joc. PAOK nu a mai dorit neapărat să marcheze, însă El Kaddouri nu a refuzat “cadoul” lui Greu din minutul 77. După cinci minute, Gaitanidis a scăpat singur cu Costa şi marcat pentru 0-5, un scor care s-a păstrat până la final.

„U” Cluj va pleca acum în cantonamentul din Slovenia, acolo unde va pregăti meciurile care chiar contează în următorul sezon.

“U” Cluj

21
Dur-Bozoancă
22
Berci
31
Kay
42
Inacio
6
Telcean
10
Florescu
66
Ceitil
19
Pârvulescu
18
Goga
93
Gavra
17
Firmino

Au mai intrat: Costa, Taub, Vomir, Takacs, Greu, Mendez, Dican, Miranda, Ursu, Pop Al, Coman M,Giurgiu, Abrudan. Antrenor: Cristian Dulca

PAOK Salonic

30
Melissas
23
Giannoulis
15
Crespo
5
Varela
3
De Matos
21
Biseswar
33
Douglas
27
Misic
18
Limnios
47
Akpom
10
Pelkas

Antrenor: Abel Ferreira

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.