JSport.roJSport.ro

CS Floreşti e noua campioană a Ligii a IV-a.

Formaţia lui Călin Budişan a câştigat cu 4-0 meciul împotriva Arieşului Mihai Viteazu şi, cu patru puncte în faţa celor de la Someşul Dej, nu mai poate fi ajunsă indiferent de rezultatele ultimei etape.

În meciul de sâmbătă dimineaţa, Paul Dîrjan a deschis scorul după aproximativ un sfert de oră, iar gazdele au avut noroc mai apoi, la un penalty ratat de oaspeţi în prima repriză, prin Cătălin Crişan. Totul s-a rupt, însă, în partea secundă.

Gheorghiţă Lăkătuş a cerut un penalty, arbitrul nu l-a acordat, iar atacantul Arieşului a înjurat şi a fost eliminat. De pe bancă, pentru proteste, a văzut „roşu” şi fratele lui Gheorghiţă, Marcel Lăkătuş, iar după acea fază oaspeţii au căzut complet.

Adrian Pintea a marcat apoi trei goluri consecutive în poarta lui Silaghi, primul hattrick al jucătorului venit la Floreşti de la Sănătatea Cluj, acesta luând şi mingea acasă la final. S-a terminat 4-0 pentru floreşteni, care au dat startul petrecerii după meci. Noua campioană vrea să câştige şi Cupa României pe judeţ, înaintea dublei de la baraj cu CSC Sânmartin.

“Te simţi foarte bine atunci când eşti campion, după o muncă de câţiva ani. Am fost de trei ori pe podium, dar acum a venit şi rândul nostru. Ca grup, ca echipă, eu zic că putem fi chiar în partea superioară a clasamentului în Liga a III-a. Dacă strângem un pic rândurile, dacă ne pregătim, dacă lucrăm un pic mai bine la aşezarea în teren, la fazele tactice, am încredere maximă în băieţi. Grupul a făcut diferenţa în acest campionat. Jucăm de  câţiva ani împreună, băieţii se simt bine împreună, se bucură de fotbal, iar asta face diferenţa în fotbalul modern, să existe un grup unit şi toată lumea să lupte la maxim. Pentru baraj sunt optimist, i-am  văzut pe cei de la Sânmartin, au doi jucători foarte buni, dar la capitolul grup aş înclina spre noi şi asta ar putea conta enorm de mult la baraj”, a declarat antrenorul floreştenilor, Călin Budişan.

Mai jos aveţi câteva fotografii şi un filmuleţ cu bucuria de la final a floreştenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.