JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a sărbătorit, aseară, al cincilea titlu din istorie.

După petrecerea de pe teren, jucătorii și staff-ul au continuat cheful la un local din cartierul Bună Ziua până târziu în noapte, acolo unde din nou Marcel Pavel le-a cântat campionilor. Feroviarii au petrecut și pe muzică lăutărească: ”Să vă spun cum stă treaba, cu Steaua jucăm degeaba” fiind unul din refrenele serii.

La finalul meciului cu Craiova, antrenorul Dan Petrescu le-a mulţumit jucătorilor, dar nu a uitat că echipa sa mai are un meci de jucat. Cu FCSB, însă, vor fi minim trei titulari care vor fi deja în vacanţă.

“Culio, Vinicius şi Ţucudean sigur. Ei au nevoie de vacanţă, au o anumitâ vârstă şi trebuie să avem grijă de ei, pentru că vor veni meciuri multe, mai ales în Europa. Eu, peste două zile voi fi cu gândul doar la meciul cu FCSB, pentru că nu vreau să-l pierd. E bine că nu se joacă sub presiune. Dacă jucam cu trofeul pe masă, era greu. Acest grup de jucători a câştigat campionatul. Chiar dacă au fost şi probleme, am reuşit să unesc vestiarul de când m-am întors, am schimbat sistemul, căpitanul”, a spus Dan Petrescu.

Tehnicianul din Gruia s-a referit şi la sezonul următor, unul în care CFR-ul nu va investi niciun euro pentru campania de achiziţii.

“În această săptămână vom vorbi cu cei care îşi termină contractul sau împrumutul, cum ar fi Manea, Boli, Hoban, Moutinho. Va fi o remaniere, dar atunci când vom juca primul meci din cupele europene titularii vor fi aceiaşi, pentru că e greu să găseşti jucători buni şi liberi de contract. Trebuie să alegem atent, să facem o analiză corectă, pentru că în vara trecută a fost o campanie de achiziţii greşită. Niciun jucător nu a confirmat. Trebuie să alegem jucători de valoare, dar şi liberi de contract, pentru că nu avem bani să cumpărăm jucători. Clar trebuie și să întinerim lotul. Nu a fost uşor pentru mine zilele astea, dar am demonstrat că, de câte ori sunt în România, parcă se lipeşte ceva de mine. Am noroc la trofee şi sper s-o ţin tot aşa”, a mai precizat Petrescu.

Până la vacanţă, CFR Cluj va mai avea un meci cu FCSB, duminică seară. Mai jos aveţi câteva fotografii şi videoclipuri de la sărbătorirea celui de-al cincilea titlu de campioană.

 

Posted by Ioan Ivascu on Sunday, May 12, 2019

 

CFR Cluj, premiata pentru al cincilea titlu

Posted by CjSport.ro on Sunday, May 12, 2019

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.