Someşul Dej a câştigat derby-ul etapei a 10-a din Liga a IV-a, 3-0 cu Victoria Cluj.

După un joc în care experienţa meciurilor importante s-a văzut în tabăra gazdelor, dejenii au revenit pe primul loc în clasament. În schimb, Victoria e la opt puncte de prima poziţie şi rămâne pe locul 3 doar datorită golaverajului.

Derby-ul etapei a 10-a a Ligii a IV-a a început echilibrat, cu şanse de gol la ambele porţi, însă odată cu trecerea timpului dejenii au devenit mai activi în ofensivă. Chiar dacă nu şi-au creat şanse uriaşe de a marca, presiunea pusă de jucătorii lui Mircea Bolba a schimbat, în cele din urmă, scorul. Paul Bogdan a tras de la aproximativ 20 de metri şi l-a învins pe Tiut, iar Someşul avea 1-0 la pauză.

Partea a doua a început aşa cum s-a terminat şi prima. Intrat la pauză, Sebastian Rus a prins un şut de generic de la limita careului, iar mingea s-a oprit în vinclul porţii lui Tiut. Meciul s-a mai echilibrat apoi, dar jucătorii Victoriei nu au reuşit să-i dea mari emoţii lui Toderean, decât la o fază din minutul 88, când Sergiu Costin a scos de pe linia porţii după o învălmăşeală în careu.

Un minut mai târziu, Paul Bogdan a trimis pe lângă poarta goală după ce a scăpat singur cu Tiut, iar în prelungiri Boerean a stabilit scorul final. S-a terminat 3-0 pentru Someşul, care e din nou la trei puncte în faţa Floreştiului în clasament. Victoria Cluj are cu opt mai puţin, iar şansele la prima poziţie s-au diminuat serios pentru formaţia lui Marius Suller.

Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la meci, dar şi cum au sărbătorit dejenii victoria cu Victoria.

Someşul Dej

Toderean
Pop Fl.
Toma
Costin Sg.
Budăcan
Nuţu
Podină
Boerean
Bogdan P.
Brumă
Petrean

Au mai intrat: Rus S, Trif, Popa. Antrenor: Mircea Bolba

Victoria Cluj

Tiut
Manu
Ionescu
Unguruşan
Matiş
Giurgiu
Cucuruzan
Hîmpea
Kelemen
Şoimuşan
Sîntejudean

Au mai intrat: Pintea, Crăciun. Antrenor: Marius Suller

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.