JSport.roJSport.ro

Peluza “Cătălin Hîldan” a lansat şi la Cluj-Napoca programul de socios “Doar Dinamo Bucureşti”, prin care fanii sunt chemaţi să cumpere acţiuni la echipa “câinilor”.

Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenţilor, aproximativ 100 de fani participând la acţiunea PCH.

Cum galeria “câinilor” este înfrăţită cu cea a Universităţii Cluj, Peluza “Şepcile Roşii” nu a lipsit de la Casa de Cultură.

De altfel, la începutul evenimentului chiar au rulat pe ecran momente de la întâlnirile celor două grupuri de suporteri dinaintea diverselor meciuri, iar ultraşii celor două echipe şi-au strigat, apoi, din nou dragostea care îi leagă de peste 20 de ani.

“Dinamo are un proiect măreţ, în care trebuie să credem toţi. Sperăm să ducem spiritul lui Dinamo mai departe şi suporterii noştri să se implice şi mai mult decât au făcut-o până acum. Ne bucură faptul că galeriile celor de la Dinamo şi Universitatea Cluj sunt înfrăţite, înseamnă că suntem acasă şi la Cluj”, a spus Giani Kiriţă, unul dintre foştii jucători ai lui Dinamo prezenţi în Ardeal.

Nu au lipsit de la evenimentul de la Cluj nici Claudiu Vaişcovici, dar nici fratele regretatului Cătălin Hîldan, Cristian Hîldan. Mai jos aveţi câteva filmuleţe şi fotografii de la Casa de Cultură.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.