JSport.roJSport.ro

Jucătorii Universităţii Cluj au primit, marţi dimineaţa, vizita a aproximativ 20 de copii cu nevoi speciale, în cadrul proiectului „Şi eu pot!”, organizat de Centrul Comunitar Judeţean.

Astfel, Goga, Giurgiu, Florescu şi ceilalţi componenţi ai lui „U” au făcut cunoştinţă cu copii cu vârste chiar şi de 2 ani, alături de aceştia fiind şi copii de până la 14 ani, plus câţiva sportivi, campioni paralimpici, de peste 20 de ani.

Aceştia au participat şi la câteva exerciţii fizice şi cu mingea, jucătorii lui „U” fiind antrenori timp de câteva minute. La finalul distracţiei, fiecare copil a primit câte un fular de la componenţii echipei de fotbal, care s-au arătat încântaţi de acest eveniment.

„Este mereu important să ajutăm în genul acesta de acte. Suntem bucuroşi că am reuşit să îi aducem aici, să vadă vestiarul, să ne întâlnească pe noi şi să aibă activităţi în sala de sport. Sunt cazuri emoţionale, pe care nu i le dorim nimănui. Vrem să ne implicăm şi suntem bucuroşi că putem face asta pentru ajutorarea acestor cazuri. Sper ca aceşti copii să poată să intre în viaţa socială şi mă bucur că sunt asemenea centre care lucrează pentru a-i ajuta să se integreze”, a spus George Florescu.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii şi un filmuleţ de la evenimentul de marţi.

Nu ne-am aşteptat să-şi dorească atât de mulţi copii să vină. Este un eveniment de sărbătoare pentru noi şi am vrut să-i aducem lângă cei care practică sport de performanţă, lângă cei pe care i-a înzestrat Dumnezeu cu mai multă sănătate şi putere”, Mihaela Telcean, şeful Centrului Comunitar Judeţean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.