JSport.roJSport.ro

Etapa a 12-a a Ligii a IV-a s-a încheiat duminică după-amiază cu un nou scor fluviu, Viile Dejului marcând 10 goluri în poarta Viitorului Mihai Georgescu, scor final 10-1.

De asemenea, Sticla Turda a câştigat la Mintiu-Gherlii, 2-0, trei puncte importante pentru formaţia lui Artur Podar.

Turdenii au înscris o dată pe repriză, Soporan şi Gheorghiţă Lăkătuş aducând o victorie importantă în clasament pentru lider, care păstrează distanţa de trei puncte faţă de locul al doilea, ocupat de Olimpia Gherla. Mintiul are meritul de a oferi o replică bună celor de la Turda, care a marcat astăzi mult sub media obişnuită din acest campionat.

Dacă la Mintiu-Gherlii s-au dat doar două goluri, între Viitorul Mihai Georgescu şi AS Viile Dejului s-au înscris 11. Oaspeţii de la baza CMC din Gruia au marcat 10 dintre ele, unul fiind reuşit chiar de portarul Toderean, din penalty. Viile Dejului a condus cu 6-1 la pauză, în partea a doua a meciului portarul gazdelor, Tasnady, făcând ca Viitorul să mai încaseze doar patru goluri. Cosmin Mînzat, Borşan şi Popa au reuşit câte o “dublă”, Benea, Vaida şi Farkas fiind ceilalalţi marcatori ai dejenilor, la 0-6 Ordean reducând din diferenţă pentru Viitorul.

Mai jos aveţi o galerie foto de la meciul disputat la Cluj, iar în secţiunea “clasamente” puteţi vedea cum arată ierarhia la zi, cu trei etape rămase din acest tur de campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.