JSport.roJSport.ro

20151122_142543_1024x768Viitorul Feleacu a reuşit să câştige, scor 2-0, meciul cu Vulturul Mintiu Gherlii, din etapa a 12-a a Ligii a IV-a. În partida disputată la Cluj-Napoca, gazdele au marcat ambele goluri în a doua repriză, profitând şi de faptul că „vulturii” au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 15, după eliminarea lui Bondor.

Ba mai mult, imediat după primul gol marcat de Mihai Burz, oaspeţii au vrut să părăsească terenul după ce un jucător a primit cartonaşul roşu în loc de galben, fiind chemat mai apoi de arbitru care şi-a recunoscut greşeala. În ultimele minute, Corcea a stabilit scorul final, 2-0 pentru Viitorul, care a ajuns la un punct în spatele adversarului de duminică, pe locul şapte în clasament.

20151122_142644_1024x768„A fost un joc de luptă, între două echipe bune ale campionatului. Eu zic că am jucat mai bine decât ei, am mai avut mai multe ocazii, mai ales în partea a doua a meciului. Cei de la Mintiu Gherlii au acuzat arbitrajul şi, într-adevăr, a fost o prestaţie foarte slabă din partea centralului”, a spus unul dintre oficialii din Feleacu.

De partea cealaltă, reprezentanţii formaţiei din Mintiu Gherlii, care a fost, la un moment dat, urmăritoarea principală a Potaissei Turda, au preferat să comenteze doar arbitrajul din meciul cu Feleacu.

20151122_143042_1024x768„A fost o greşeală de arbitraj impardonabilă la început, meciul a fost stricat încă de atunci cu acea eliminare. Am vrut să scoatem echipa de pe teren pentru că unui jucător i-a dat roşu, apoi l-a chemat înapoi şi i-a dat doar galben. Băgăm bani în echipă şi îşi bat joc de noi. Aşa ceva nu se mai poate”, ne-a spus Gavril Grigoreanu, reprezentantul echipei gherlene.

 

Viitorul Feleacu: Silaghi-Gădălean, Brie, Mureşan, Moldovan, Macula, Grigoroşcuţă, Goga, Neamţu, Burz M., Goia. Au mai intrat: Corcea, Chesnoiu, Rusu şi Burz A.

Vulturul Mintiu Gherlii: Pădure-Boier, Sacu, Pop Fl., Ciotlăuş, Sămărtean, Rus, Bondor, Mureşan, Chendrean. Au mai intrat Pop Vl, Trif şi Szabo. Antrenori: Adrian Trif şi Paul Stupinean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.