JSport.roJSport.ro

IMG_1283_1200x800Viitorul Feleacu a câştigat ultimul meci al etapei a 20-a din Liga a IV-a, 2-0 cu Unirea Floreşti, şi a urcat două locuri în clasament, imediat în spatele „tripletei” fruntaşe Potaissa-Luceafărul-Armenopolis.

Elevii lui Lucian Roşu s-au impus în meciul jucat duminică la prânz datorită experienţei şi pragmatismului, dar şi graţie lui Radu Danciu, jucătorul intrat în a doua repriză reuşind să marcheze ambele goluri ale întâlnirii. De partea cealaltă, elevii lui Ioan Maja au ieşit în evidenţă din nou prin ratări la poarta adversarului, un şut al floreştenilor fiind scos aproape de pe linia porţii chiar de către un fundaş al gazdelor, potarul Silaghi fiind depăşit de minge.

S-a terminat 2-0 pentru Viitorul, echipă care începe să se gândească tot mai mult la promovare, distanţa până la primul loc în clasament fiind de şase puncte.

„A fost cel mai greu meci de până acum. Am întâlnit o echipă pusă la punct foarte bine din toate punctele de vedere, cu jucători tineri, dornici de afirmare, care ne-au pus probleme. Diferenţa a făcut-o probabil schimbările în acest meci, însă vreau să subliniez faptul că echipa noastră a început să prindă contur, să joace, jucătorii şi-au dat seama de potenţialul pe care îl au, s-au unit şi chiar suntem pe drumul cel bun. Sper să rămână conştienţi de faptul că avem o şansă, poate suntem echipa cu şanse la promovare la care nu se aşteaptă nimeni. Dacă vom ajunge să ne batem la locul 1 este doar datorită grupului care s-a format aici. Îmi felicit jucătorii pentru dăruirea şi unitatea de care au dat dovadă astăzi”, ne-a spus tehnicianul Viitorului, Lucian Roşu.

„Nu sunt mulţumit după acest meci pentru că au fost din nou foarte multe ratări, iar echipa nu e consistentă la mijlocul terenului. Rezultatul mi se pare unul normal, noi nu am putut să le facem faţă mai ales din cauza ratărilor, iar în al doilea rând echipa am schimbat-o din mers. Am avut doar doi jucători pe bancă şi pentru că unii, pe care doar fotbalişti nu-i pot numi, au preferat să plece acasă şi să-şi lase echipa la greu. Asta e, vom termina acest campionat, vedem ce mai putem scoate şi încercăm să reconstruim de la anul”, a spus după meci şi antrenorul Unirii, Ioan Maja.

După această victorie, Viitorul a „sărit” cu un punct peste Arieşul Mihai Viteazu în clasament, care a stat în această rundă, dar şi peste Vulturul Mintiu-Gherlii, care a făcut doar egal cu Unirea Triteni.

Viitorul: Silaghi – Burcă, Crişan N, Mureşan, Moldovan D– Crişan C, Grigoroşcuţă, Goga, Neamţu – Burz, Moldovan H. Au mai intrat: Vescan, Danciu, Brie şi Macula. Antrenor: Lucian Roşu

Unirea Floreşti: Grămadă – Sipoş, Madru, Rakoczi, Szabo – Grigorean, Popa, Câţcăuan, Timoc – Medrea, Proca. A mai intrat: Toşa P. Antrenor: Ioan Maja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.