JSport.roJSport.ro

IMG_5827_1200x800Viitorul Feleacu s-a impus fără prea mari probleme în derby-ul cu Luceafărul Cluj, 3-0, disputat, în cele din urmă, duminică la prânz.

Amânat iniţial, după ce mai mulţi jucători de bază ai alb-vişiniilor au plecat în Spania, la Campionatul Mondial al Avocaţilor, partida s-a disputat la data stabilită încă de la început şi, cu un lot restrâns numeric şi valoric, oaspeţii nu au putut emite prea multe pretenţii. Jocul din Gruia a fost “rezolvat” de către elevii lui Lucian Roşu încă de la pauză, Goga şi Danciu marcând două goluri în poarta lui Aranyosi, Luceafărul rămânând şi cu un om în minus, după eliminarea lui Pojar. Ba mai mult, oaspeţii au fost nevoiţi să facă şi două schimbări din cauza accidentărilor pe durata meciului, unul dintre cei intraţi, Paul Baltaru (15 ani), ieşind mai apoi în urma unei alte accidentări.

Cătălin Crişan a majorat diferenţa imediat după reluare, până la final Viitorul mai având şi două bare, intervenţia meciului reuşind-o, însă, portarul gazdelor, Dorin Silaghi, după o lovitură liberă a lui Vălean. S-a terminat 3-0 pentru Viitorul, care a egalat-o la puncte pe Potaissa, lider rămânând deocamdată tot formaţia turdeană, care are un golaveraj astronomic, de +65.

În următoarea etapă, însă, Viitorul, avantajată de rezultatele directe cu Potaissa, poate deveni campioana Ligii a IV-a în proporţie de 99%, pentru asta fiind obligată să câştige un nou derby, cu Vulturul Mintiu-Gherlii, în deplasare.

“Am câştigat cu 3-0 azi, dar nu neapărat scorul contează, cât faptul că am obţinut cele trei puncte. În ultima perioadă calitatea sportivă şi cea umană de care dau dovadă jucătorii mei se vede tot mai mult, s-au maturizat în joc şi se poate observa o diferenţă faţă de restul echipelor. Urmează meciul de la Mintiu-Gherlii, decisiv poate pentru dumneavoastră, pentru mine decisiv e ultimul meci. Sper să am tot lotul la dispoziţie, băieţii să rămână cu picioarele pe pământ şi să ne ducem să demonstrăm că nu întâmplător am ajuns unde am ajuns, iar dacă Dumnezeu vrea şi noi avem putinţă, om vedea mai departe ce va fi, pas cu pas”, a declarat antrenorul Viitorului, Lucian Roşu.

“Astăzi ne-am prezentat onorabil pentru lotul pe care l-am avut şi suntem mulţumiţi de cum a mers echipa. Mai mult nu se putea, având în vedere că am avut un lot restrâns, dar şi doi jucători care au ieşit accidentaţi. Am folosit şi patru juniori, dar ne pare rău că nu am avut echipa de bază, pentru că altfel stăteau lucrurile”, ne-a spus, în schimb, antrenorul Luceafărului de la acest joc, Victor Filip.

Dacă pentru Viitorul meciul din weekend-ul următor este decisiv în privinţa locului 1, pentru Luceafărul păstrarea locului al treilea pare că a devenit principalul obiectiv în acest final de sezon.

Viitorul: Silaghi – Burcă, Crişan N, Mureşan, Moldovan D – Grigoroşcuţă, Macula – Goga, Moldovan H, Crişan C – Danciu. Au mai intrat: Vescan, Tinteşan, Gădălean, Rusu. Antrenor: Lucian Roşu

Luceafărul: Aranyosi – Creţu, Paravan, Cîmpean, Pojar – Vălean, Mocan, Ciotlăuş, V. Dîrjan – Vasilaş, Baltaru Petru. Au mai intrat: Baltaru Paul, Mic. Antrenor: Victor Filip

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.