JSport.roJSport.ro

IMG_5282_1200x800Viitorul Feleacu a câştigat, 2-1, meciul cu Ardealul Cluj, din etapa a 16-a a Ligii a IV-a şi păstrează şanse reale în lupta pentru promovare.

Elevii lui Lucian Roşu au reuşit să-i oprească pe tinerii jucători ai lui Călin Moldovan din Liga Elitelor, partida, disputată pe terenul CMC din Gruia, ridicându-se în multe momente peste nivelul Ligii a IV-a. Toate cele trei goluri s-au marcat în repriza secundă, gazdele reuşind să rupă echilibrul prin reuşitele lui Radu Danciu şi Adi Goga, pentru Ardealul reducând din diferenţă, pe final, Horaţiu Rus.

De menţionat şi accidentarea lui Nadin Crişan din ultimele secvenţe ale partidei, în urma unui duel la cap cu un adversar fundaşul Viitorului alegându-se cu capul spart. Echipa din Feleacu a ajuns la 28 de puncte după acest succes şi se pregăteşte acum pentru derby-ul Arieşul Mihai Viteazu, în timp ce prima echipă a Ardealului se va concentra, de săptămâna viitoare, pe meciurile din Liga Elitelor.

„Joc cu băieţii în lipsa pregătirii pe care nu o putem face, dar azi a fost un meci frumos, chiar de Liga a III-a. Ei s-au comportat peste aşteptările mele, s-a văzut pe ei că îşi doresc victoria, dar mai avem de muncă pe faza de construcţie şi de închegare a echipei. Am jucători cu personalitate şi cel mai important e faptul că punctele care s-au câştigat până acum ne menţin în lupta pentru locul doi”,  ne-a declarat antrenorul Viitorului, Lucian Roşu.

„Cam nimic nu a mers astăzi pentru noi. Felicit echipa gazdă pentru victorie, mi se pare că ar fi cam printre primele trei echipe din campionat din câte am văzut, cu şanse reale la promovare. Au jucători buni, dar asta nu scuză cu nimic evoluţia jucătorilor mei, care parcă au dormit pe toate compartimentele astăzi. Nu pot să zic de bine de niciun jucător, poate doar de Horaţiu Rus, care a revenit după un şi jumătate, a avut o accidentare la genunchi, şi a marcat şi azi, dar şi la Mintiu-Gherlii. Pe el îl felicit, iar acest eşec sigur ne va trezi în perspectiva meciurilor care urmează”, a spus şi tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan.

Viitorul: Silaghi – Burcă, Crişan N, Mureşan, Moldovan D.– Grigoroşcuţă, Danciu, Goga, Văscan, Crişan C – Burz. Au mai intrat: Moldovan H, Gădălean, Brie şi Drăgan. Antrenor: Lucian Roşu.

Ardealul: Potcoavă – Varga, Oltean, Bituleanu, David – Mocanu, Cozma, Mih, Neamţ – Drăghici, Roşca. Au mai intrat: Feraru, Rus, Ţapoi şi Prejmerean. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.